Събитие „Gamifinnators’ Secret Lair #1: The Unknown Bulgarian Innovators“

Приключило

17 януари 2019

София

Събитие „Gamifinnators’ Secret Lair #1: The Unknown Bulgarian Innovators“

Дата:

17 януари 2019, четвъртък

Час:

19:00 - 21:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Abordage , София, ulitsa Veslets 22

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Gamifinno, Global Academy Place, Abordage

За събитието

Добре дошли в новата ни серия от безплатни събития, която цели да събере най-готините, креативни и иновативни хора. Всеки месец ще се събираме в нашата gamifinnator-ска „бърлога“ и ще разглеждаме различни теми, ще пием бири и ще се забавляваме. Разбира се, освен презентационна част, ще имаме и достатъчно време да се запознаем и да споделим от опита си.

Заповядайте в бар Abordage, едно от най-креативните заведения в София, за първото ни събиране. Темата ще е: Българските неизвестни иноватори. Ще разгледаме някои от най-известните иновации, създадени от българи, за които най-вероятно не сте чували. Ще бъдете изумени от това, какви изобретения всъщност имат български корени.

Какво е Gamifinno? – Нашата мисия е да направим бизнеса и образованието по-интересни, иновативни и забавни. Как? Нашето тайно оръжие е игровизацията (гемификация), която ни позволява да превръщаме скучните неща в едни истински преживявания.

Какво е Gamifinnator? – Гемифинаторът е не просто иноватор, той/тя е готин/а, креативен/а, забавен/на, свежар, лидер и знае как да се забавлява и да намира позитивното във всяка една ситуация.

Кой може да стане Gamifinnator? – Ние вярваме, че във всеки човек се крие един Gamifinnator, който само чака да се появи наяве и да започне да променя света.

Наши партньори са Global Academy Place, които обучават и помагат на хората да бъдат финансово независими.

Вземи безплатния си билет сега! Очакваме те!