Събитие „Застраховането: Код защита“

Приключило

27 октомври 2018

София

Събитие „Застраховането: Код защита“

Дата:

27 октомври 2018, събота

Час:

13:00 - 14:30

Достъп:

Свободен

За контакти:

E-Mail

Организатори:

ИНСМАРКЕТ

За събитието

Събитие „Застраховането: Код защита“, се провежда в рамките на Експо „Моите пари“, и в него участват доказани успешни експерти, практици от бранша, посветили се на финансите, застраховането и управлението на риска. Те ще споделят с аудиторията своя опит и ще дадат ценни съвети за това кой е успешният код в застраховането.


Често сме чували в разговор с близки изразите „Моят дом е моята крепост“, „Здравето е най-голямата ценност“, „Без колата си не мога“. Как тези фрази се изпълват със съдържание в нашето ежедневие? Коя е разумната защита на дома? Каква е голямата промяна в автомобилното застраховане? Колко струва да си здравно отговорен? Тези и други въпроси ще намерят отговори по време на най-мащабното събитие за лично финансово планиране и финансова грамотност

Експо „Моите пари“
27 – 28 октомври 2018 г.
Конферентен център ИНТЕРПРЕД-СТЦ София

Това е второ издание на изложението, чийто организатор е финансовият портал „Моите пари“. Тази година събитието ще премине под надслова „Разкодирай твоите финанси“. ИНСМАРКЕТ е съорганизатор на специалния застрахователен панел

„Моят дом е моята крепост, а без колата си не мога,
или как да прилагаме правилно общото застраховане“

27 октомври 2018 г., 13:00 – 14:30

В панела ще вземат участие доказани успешни експерти, практици от бранша, посветили се на финансите, застраховането и управлението на риска. Те ще споделят с аудиторията своя опит и ще дадат ценни съвети за това кой е успешният код в застраховането.

Каним ви да се включите в застрахователната дискусия и да споделите своя опит и виждания. Участието е безплатно. Заповядайте!