Ден на отворените врати „Студент за един ден“

Дата:

15 октомври 2017, неделя

Час:

11:00 - 16:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Международна компютърна академия IT STEP, етаж 5, етаж 7, София, бул. Александър Стамболийски 55

За контакти:

E-Mail

За събитието

Искаш да започнеш своето развитие в сферата на технологиите, но пред теб стоят хиляди въпросителни: „Коя професия е най-подходяща за мен?“, „Как да започна да уча?“, „Къде?“?

Заповядай на Ден на отворените врати на Международна компютърна академия IT STEP и намери отговорите!  Ние ще ти дадем възможност да станеш наш студент за един ден и да се запознаеш отблизо с професионалните ни обучителни направления по „Разработване на софтуер“, „Компютърна графика и дизайн“ и „Мрежови технологии и киберсигурност“.

И тъй като ние вярваме, че практиката е най-добрия учител, ти даваме шанса да се включиш в учебния процес в академията със специално подготвени открити уроци!
Събитието ще започне с презентация на нашите методики и обучителните програми, в която ще научите и подробно какво Ви очаква през целия ден. След нея започват откритите уроци в различните направления и теми, за които не се изискват никакви предварителни познания и опит.

Програма на откритите уроци:

11:00 – 11:30 –  Защо IT STEP и какво те очаква през деня

11:30 – 13:00 – Дизайнерски проект от А до Я

11:30 – 13:00 – JavaScript – първи стъпки в уеб

13:00 – 13:30 – Обедна почивка

13:30 – 15:00 – Photoshop – трикове за начинаещи

13:30 – 15:00 – C++ за 90 минути

14:30 – 15:30 – Да се запознаем с Linux

15:30 – 16:00 – Закриване

Между практическите уроци и лекции ще имаш възможност за кратко да посещаваш и реално провеждащи се часове в IT STEP, както и да се потопиш в социалния живот на академията с бордови игри, тенис на маса и джаги.

През целия ден на разположение ще бъдат и консултанти от академията, които ще отговарят на всичките ти въпроси, свързани с възможностите за обучение в IT STEP.

Успяхме ли да запалим интереса ти?

Ако е така, побързай да се регистрираш за събитието, местата са ограничени! Можеш да го направиш на: https://itstep.bg/news-bg/student-za-edin-den/

Очакваме те!