3 важни събития за Видео Маркетинг през юни 2018

Вижте всички предстоящи бизнес събития и обучения в България по темата Дигитален маркетинг в EventsPRO.bg


Дългоочакваният месец юни ни е подготвил поредица от изненади. Сред тях изпъкват три събития в сферата на Видео Маркетинга, подкрепени не само от актуална и увлекателна тематика, но също така и от лектори, реализирали се успешно в тази сфера.


Триадата започва с безплатен семинар на тема „Видео рекламата от телевизора към мобилното устройство“, който ще се проведе на 8.06.2018 г. (петък). Желаещите да се включат разполагат с възможност за участие, както на присъствения семинар, който ще се състои в срадата на SoftUni, така и да проследят излъчването на семинара чрез live-stream от собствения си дом.

Семинарът поставя акцент върху „професионалното създаване “на видеа за телевизионна и Интернет реклама в „непрофесионални условия“. Предстои да бъде направена съпоставка между двете категории и  да се разгледат техните предимства и недостатъци, прилики и разлики. На участниците ще бъдат представени още и новите работни формати, технологии и видеа.


Непосредствено следва и двудневното интензивно обучение „Advanced Video Masterclass“ на 9-10.06.2018 г. (събота и неделя), организирано от IAB Bulgaria, в което залягат  индивидуалната насоченост и пряката работа с курсистите. Мария Атанасова, Петър Владимиров и Таисия Кръстанова ще презентират същността, еволюцията и тенденциите на Видео Маркетинга. В съдържанието на обучителния курс влизат още коментари върху спецификата на пазара, видовете платформи и канали, Video Pricing Models, същност на Live Streaming, монетизиране и дистрибуция. Цената за участие е 250 лв. без ДДС.


Финалният щрих в усъвършенстването на познанията и уменията в областта на Видео Маркетинга ще нанесе неотразимата Любомира Любенова, която ще проведе обучение „Практически видео маркетинг с Любомира Любенова“ на 16.06.2018 г. (събота). Организатори са GD Center – Място за творчество и срещи и MEDIA START. В програмата са предвидени разнообразни  и атрактивно презентирани дейности като разписване на сценарий за видео, овладяване поведението пред камера и стъпки в развиването на личен бранд. Любомира е оформила своето обучение като „работилница“, чийто замисъл ще адаптира към конкретните маркетингови нужди на участниците. Цената за участие 65 лв. (ранна регистрация от 60 лв. до 13 юни включително).


Ако вие организирате подобно събитие – може да публикувате информация в EventsPRO.bg след кратка и безплатна регистрация. Ако искате да използвате EventsPRO.bg като МОЩЕН ИНСТРУМЕНТ за популяризирането му – свържете се с нас!