За първи път центърът за споделени услуги на Cargill отвори врати за студенти и медии

Студентите ще участват и в семинар, по време на който ще придобият впечатления от първа ръка за работните процеси в една глобална компания с над 150-годишен опит.

За първи път центърът за споделени услуги на Cargill отвори врати за студенти и медииОтличеният с първа награда в конкурса на Българската аутсорсинг асоциация център на Cargill (Cargill Business Services Sofia – CSB Sofia ) с гордост показа пред студенти и медии възможностите за кариерно развитие в иновативна, стимулираща работна среда.

Разположен на 21 етажа в модерна сграда, CSB Sofia  разполага със съвременни офисни пространства, зали за дискусия, помещения за кафе и хранене, както и специална зала за забавление с електронни игри, джаги и музикални инструменти.

В тази вдъхновяваща среда се развиват над 900 професионалисти, работещи на повече от  15 чужди  езика. Всичко това става възможно не заради превърналата се в клише „евтина работна ръка в България“, а точно обратното – заради висококвалифицираните специалисти, на които центърът разчита. CBS София предлага широко портфолио от висококачествени услуги с добавена стойност за бизнеса на Cargill в Европа, Средния Изток и Африка в сферата на финансите, транспорта и логистиката, стратегическото снабдяване и доставки, както и управлението на човешки ресурси.

По време на събитието домакините поканиха студентите да участват в кратък семинар, където да придобият впечатления от първа ръка за работните процеси в една глобална компания с над 150-годишен опит. То се вписва в съвместната програма на Cargill България със Стопанския факултет на СУ „Климент Охридски“. Компанията предоставя лектори с практически казуси за учебните процеси. Преди дни беше отворена и творческата стая на Cargill във факултета, където студентите вече работят и творят заедно.