ВУЗФ – Лятна бизнес академия

Приключило

25 - 29 юни 2018

София

ВУЗФ – Лятна бизнес академия

Дата:

25 - 29 юни 2018, понеделник - петък

Час:

13:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Висше Училище по Застраховане и Финанси , София, ж.к. Овча Купел ул."Гусла" №1

За контакти:

E-Mail

За събитието

За четвърта поредна година ВУЗФ (Висше училище по застраховане и финанси) организира своята безплатна ЛЯТНА БИЗНЕС АКАДЕМИЯ за ученици от 10 до 12 клас.

Идеята, че добра професионална кариера и бизнес може да се изгради само в чужбина, ще бъде подложена на критично изпитание! ;)

***

Участието в академията е безплатно и ще се проведе в рамките на една седмица: от 25-и до 29-и юни.

През тези дни участниците ще имат възможност да се запознаят с многообразни и интересни теми и казуси от различни сфери на бизнеса.

Лектори от ВУЗФ и успешни представители на бизнес практиката ще споделят с аудиторията ценни идеи и важни моменти от професионалния си опит.

Интересът към академията е много силен и в момента продължава записването на ученици от цялата страна.
Амбицията на тазгодишните занимания е да се насочат учениците към бъдещия им избор на образование и професия – поради това дните на академията ще бъдат тематично разпределени: маркетинг, финанси, бизнес коуч, кариерна ориентация, бизнес психология.

ВУЗФ се стреми да даде възможност на учениците да се ориентират навреме и да открият своите силни страни.
Освен лекционната част, участниците в Лятната академия ще се срещнат и с млади и амбициозни мениджъри и предприемачи, които са създали успешен бизнес в България.

Младите „академици“ ще имат възможността да участват в различни уъркшопи, да се включат в игрови занимания, както и да преживеят много забавни моменти.