Уъркшоп дискусия за представяне на услугите на EasyCompany.io

Приключило

9 май 2019

София

Уъркшоп дискусия за представяне на услугите на EasyCompany.io

Дата:

9 май 2019, четвъртък

Час:

14:00 - 18:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Зала Джеймс Баучер, София, бул. “Джеймс Баучер” 23

Връзки:

Еcompany.pro

За контакти:

+359 2 491 23 53, E-Mail

Организатори:

Recheck, Moby2

За събитието

За нас е удоволствие да Ви поканим като наш гост на workshop дискусия за представяне на услугите на EasyCompany.io. Събитието ще се проведе на 09.05.2019 г. /четвъртък/ от 14:00 ч. до 18:00 ч. в зала „Джеймс Баучер“, намираща се на бул. “Джеймс Баучер” 23, гр. София. EasyCompany e общ бранд на ReCheck и Moby2.

В предвидената дискусия ще споделим с Вас значими иновации в сферата на blockchain (дигитален нотариус) и децентрализирани приложения, които се появяват за първи път на българския пазар и са отговор на голяма част от наболелите проблеми на организациите при управлението на хора, документи и процеси. Ключовите предимства на презентираните продукти са свързани с информационна сигурност, дигитализиране и
оптимизиране на процеси и намаляване на разходи.

На събитието ще присъстват експерти и мениджъри на големи организации от банковия и застрахователен сектор, търговски вериги и производители, с които може да размените мнения и контакти.

Участието е напълно безплатно. Може да заявите Вашето участие тук.

Местата са ограничени.

Контакт за въпроси свързани със събитието:
e-mail: office@moby2.com
тел. +359 2 491 23 53

Още за EasyCompany.io

Фокусът на EasyCompany е децентрализираните приложения, които дават възможност за дигитален живот на продуктите, защита на тяхната автентичност, както и за прилагане на paperless технология, улеснен мениджмънт, оптимизиране и ускоряване на документооборот, верифициране и 100% сигурност на документите в организацията.

От линка за записване: https://ecompany.pro/forms/index.php може да свалите и предварителна работна презентация на EasyCompany.

Всички елементи в системата на EasyCompany са в съответствие с актуалните стандарти за управление на чувствителна информация и обучения и управление на служители, както и спрямо изискванията при одит на същите процеси от отговорните институции.

Ще се радваме да обменим идеи и опит, както и да споделите с нас обратна връзка за развитието на различните типове организационни процеси във Вашата компания и проблемите, свързани с тях, за да можем взаимно да намерим решения за оптимизирането им и намаляване на разходите.

Екипите на ReCheck и Moby2.