Уъркшоп “Блокчейн на практика”

Приключило

21 ноември 2018

София

Уъркшоп “Блокчейн на практика”

Дата:

21 ноември 2018, сряда

Час:

09:30 - 16:30

Достъп:

Такса участие

Място:

Microsoft Innovation Center, София, Sofia Tech Park

За контакти:

E-Mail

Организатори:

ReCheck

За събитието

Вземи участие в Уъркшоп “Блокчейн на практика”, 21.11.2018 г. с 25% отстъпка с промокод #BlockchainProWay (до 19.11.2018 г.)

Също така вземи билет през EventsPRO.bg и получи 30 лв. отстъпка при регистрация, за което и да е друго бизнес събитие или обучение в сайта. 

Попитай за подробности на EventsPRO.bg@gmail.com.

(Офертата е валидна до 19 ноември 2018 г., а отстъпката при закупуването на следващото събитие може да бъде използвана до 31 декември 2018 г.)

Ако се запишете за участие само в един от панелите – Technical Track или Business Track, ще получите отстъпка от 15 лв. от следващото закупено събитие през EventsPRO.bg)


Практически измерения и области на приложение

Technical and Business Track

ReCheck организира семинар “Блокчейн на практика”. Този уъркшоп има за цел да представи практичните измерения и областите на приложение на блокчейн в момента. Фокусът е върху възможностите и предимствата на тази технология, какво може да направите в момента и как да се подготвите за навлизането й в бизнеса. Тук няма да научите абстрактни хипотези или идеалистични утопии за това как блокчейн ще промени света. Ще бъде представена технологията на практика – какво работи в момента, за какво може да се използва блокчейн и кои са добрите практики.

Семинарът ще предложи рамка за оценяване на въздействието на децентрализираните подходи в управлението на компаниите, както и очакваните ползи и рискове. Ще бъдат дадени примери за нов инженеринг на процеси при изпълнение на операции в среда на по-висока сигурност и прозрачност.

ОСНОВНИ АКЦЕНТИ

Стойност сега

1. Как можем да използваме блокчейн, за да автоматизираме процеси, да намалим разходите за транзакции и да увеличим сигурността.

Нови бизнес модели
2. Как да печелим на базата на децентрализирани модели, нови концепции за собственост върху данни и директна обмяна на стойност.

Какво работи
3. В техническото направление ще се представят инструменти и практически подходи при изпълнението на блокчейн приложения.

Демо на продукт
4. Централен фокус на уъркшопа е демонстриране на работеща блокчейн инфраструктура и предоставяне на достъп на участниците.

За кого е подходящо събитието?

Уъркшопът е подходящ за собственици, мениджъри и служители на компани, които желаят да се възползват от дигиталната трансформация и децентрализираните модели при управлението на организациите си. “Business Track” е полезен за хора, които отговарят за внедряването на иновации и технологично обновяване в компаниите. “Technical Track” е подходящ за програмисти, които желаят да развият умения за разработка на блокчейн приложения и да се възползват от опита на водещ експерт в тази сфера.

СПЕЦИАЛЕН БОНУС

Всички участници в семинара ще получат безплатен достъп за 2 месеца до блокчейн инфраструктура разработена от ReCheck с цел проучване на технологията, експериментира

Публикувано на 27 септември