Церемония „Fourth Edition of the Annual Marine Lifestyle Awards“

Приключило

17 август 2018

Варна

Церемония „Fourth Edition of the Annual Marine Lifestyle Awards“

Дата:

17 август 2018, петък

Час:

20:00 - 23:00

Достъп:

Свържете се с организаторите

Място:

Златни пясъци, Варна

За контакти:

E-Mail

Организатори:

PATRICIA KIRILOVA, VIP COMMUNICATION

За събитието

Най-успешните компании в морския регион на страната ще бъдат наградени на официална церемония в един от най-бързо развиващите се курорти у нас – Златни пясъци, на 17 август т.г.
Конкурсът ще отдаде нужното внимание на успешния бизнес, който дори в период на криза запазва своето устойчиво развитие и демонстрира качества и просперитет.
Световният опит показва, че подобни конкурси стимулират и популяризират успешните практики и дават стимул за развитие на бизнеса.
Тези награди ще бъдат дадени за изключителен успех, иновации и етика, които за задължителни за просперитета на всяка компания. Това е признание за техния публичен и жизненоважен принос за развитието на цялото общество.
Поощрява се успешното лидерство, повишаването на стандарта в корпоративната общност, опазване на околната среда, както и благотворителните дейности.
Призьорите ще отпразнуват наградите с тържествен коктейл, класическа музика и ще обменят опит по време на тази неформална среща.
Award Categories
 Marine Lifestyle Awards 2018 – Цялостен принос
 Marine Lifestyle Awards 2018 – Хотелиерство
 Marine Lifestyle Awards 2018 – Туризъм
 Marine Lifestyle Awards 2018 – Яхтинг
 Marine Lifestyle Awards 2018 – Здраве и красота
 Marine Lifestyle Awards 2018 – Услуги
 Marine Lifestyle Awards 2018 – Строителство
 Marine Lifestyle Awards 2018 – Клуб/Ресторант
 Marine Lifestyle Awards 2018 – Събитие на годината
 Marine Lifestyle Awards 2018 – Business woman
 Marine Lifestyle Awards 2018 – Мениджър на годината
 Marine Lifestyle Awards 2018 – Young CEO
 Marine Lifestyle Awards 2018 – Специален приз за благотворителност
 Marine Lifestyle Awards 2018 – Инвестиции и иновации
 Marine Lifestyle Awards 2018 – Моден Бутик
 Marine Lifestyle Awards 2018 – Дизайнер на годината
 Marine Lifestyle Awards 2018 – Откритие на годината

Наградите Marine Lifestyle Awards 2018 ще отбележат най-значимите постижения на бизнеса в черноморския регион на страната. Церемонията се организира от най-креативните ПР- и ивент-агенции в България. Да се възнаградят иновациите, добрите резултати и творческото многообразие.
Организаторите ще номинират компаниите от морския регион до 10 август.
Основна цел на събитието:
да подпомогне популяризирането и отличаването на добрите практики и успехите на българските компании у нас и по света, да подпомогне техните стремежи за по-добро качество на живот в България.
Социално измерение:
Целогодишната кампания на PR-агенция ВИП Комюникейшън е за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP-Academy.
Участници: Над 40 медии от печатни и електронни медии, над 100 ВИП гости.
Екип: ВИП Комюникейшън ПР – Организаторът на мащабни събития за популяризиране на най-добрите практики в туризма – Балкански награди за Туристическа Индустрия, наградите за Луксозно строителство, Националните Медицински награди, призовете за Значими постижения в бизнеса, за постижения в развитието на морския регион и годишните медийни награди.

Партньори: Български браншови организации

Кои сме ние: VIP COMMUNICATION PR Agency инициира и реализира шесте издания на годишните награди за луксозно строителство Luxury Property Awards и на медийните награди Media Awards, Балканските награди за Туристическа Индустрия, Националните Медицински Награди и наградите за луксозни брандове LIFESTYLE AWARDS.
Призьори от церемониите ни са – СВИЛОЗА АД, БЕЛЛА България, КЦМ Пловдив, ТРАКИЯ ИКОНОМИЧЕСКА ЗОНА, Евро Геймс Технолоджи, ВСК КЕНТАВЪР, ВМ Петролиум – Веселин Марешки, МАКСКОМ, РОЗА ИМПЕКС, РЕФАН, ОЛИНЕЗА, БЛЕК СИЙ ИНВЕСТМЪНТ, Енергоремонт Холдинг, БОРД, БИГЛА 3, ШАРЛОПОВ ГРУП, курорт ПАМПОРОВО АД, КУРОРТ ДЮНИ, ГРИЙН ЛАЙФ OASIS RESORT & SPA – Лозенец РИЗОРТ, курорт РУСАЛКА, Апартхотел Лъки БАНСКО, Арт Е Строй, Джи Пи Груп, Perfekt Group, ДИГЕСТА КОНСУЛТ, Старосел Инвест, МЕТАТРОН, Katarzina Estate, МЕДИДЕРМА, GOLD COLLAGEN, Ники Ротор Авиейшън.
Както и болниците ТОКУДА, АЛЕКСАНДРОВСКА БОЛНИЦА, Онкологична болница, Медика – Албена, БОЛНИЦА САМОКОВ, дентална верига Д-Р ЖОРЖЕС, клиники ЕО ДЕНТ и други. Също и СТОЛИЧНА ОБЩИНА, ПЛОВДИВ, СОЗОПОЛ, АСЕНОВГРАД, БАНСКО, Приморско, ИВАНОВО, ЧЕЛОПЕЧ, МИРКОВО, СЛИВНИЦА и други.