Тренировъчна школа Складово стопанство – Договорите във веригата за доставки

Приключило

22 февруари 2018

София

Тренировъчна школа Складово стопанство – Договорите във веригата за доставки

Дата:

22 февруари 2018, четвъртък

Час:

10:00 - 17:00

Достъп:

Такса участие

Място:

хотел Хемус, София

Връзки:

supplychain.bg

За контакти:

Павлина Цветанова, 0886277735, E-Mail

Организатори:

Supply Chain Ltd

За събитието

Модул IV от Тренировъчна школа Складово стопанство

Обучението ще се проведе:

В София на дати: 22.2.18

В Пловдив на дати: 24.2.18; 20.7.18

В Русе на дати: 13.3.18

Теми:

Пропуски при подписването на договорите. Договор за наем на склад и техника. Договор за превоз. Договор за покупка или наем на софтуер. Договор с подизпълнител. Изпълнение и неизпълнение на договорените клаузи. Правни последици от неизпълнението. Закон за защита на потребителите.

Подробна програма:

1.      Закон за защита на потребителите. Защита на потребителите, правомощията на държавните органи и дейността на сдруженията на потребителите.

2.      Търговски закон на Р България. Търговска фирма. Търговско представителство. Правен статут на търговците. Видове търговски дружества. Търговски сделки.

3.      Договори за международен превоз на товари. Спедиционен договор. Права и задължения на страните. Изпълнение и неизпълнение на договора. Правни последици при неизпълнението.

4.      Договор за доставка на стоки. Договор за услуга. Събиране на отпадъци. Спедиционен и куриерски договор. Митническо посредничество. Договор за наем. Договор за лизинг. Договор за покупка и поддръжка на софтуер. Договор с подизпълнител.

В края на обучението всеки курсист ще има домашна работа, която трябва да предаде по имейл в рамките на една седмица. На база домашната работа следват индивидуални препоръки.

Пълните учебни програми, компетенции, теми, цени и график на обученията от всички тренировъчни школи можете да видите тук: http://supplychain.bg/obuchenija-2/

Ако имате някакви въпроси по темите или организацията, моля пишете ни на имейл office@supplychain.bg или ни се обадете на телефон 0886277735.

Срокът за записване е до 5 работни дни преди датата на обучението.

Цената e 400 лв без ДДС и включва обучението и кафе паузи.

Издаваме удостоверение за завършен курс.