Тренировъчна школа Планиране – Бюджетиране и планиране на производство и запаси

Приключило

20 февруари 2018

София

Тренировъчна школа Планиране – Бюджетиране и планиране на производство и запаси

Дата:

20 февруари 2018, вторник

Час:

10:00 - 17:00

Достъп:

Такса участие

Място:

хотел Хемус, София

Връзки:

supplychain.bg

За контакти:

Павлина Цветанова, 0886277735, E-Mail

Организатори:

Supply Chain Ltd

За събитието

Модул III от Тренировъчна школа Планиране

Обучението ще се проведе:

В София на дати: 20.2.18; 23.10.18

В Пловдив на дати: 19.6.18; 6.11.18

В Русе на дати: 27.11.18

Теми:

Бюджетиране и планиране на запасите и доставките. Практически задачи за планиране на доставки и запаси. Отчитане на изпълнението на годишния оперативен план. Анализ на отклоненията. Начини за наваксване на целите от годишния оперативен план. Анализ и корективни действия на дейностите на всички звена във фирмата. Планиране на паричните потоци (Cash-flow). Планиране на ресурси и капацитети.

Подробна програма:

1.        Годишен бюджет. Годишен оперативен план – същност и стъпки за изготвянето му. Прогнозиране. Приложимост на видове планиране и бюджети. Срокове за планиране и бюджетиране. Подаване на информация. Участници. Предизвикателства. Планиране на паричните потоци (Cash-flow). Планиране на ресурси и капацитети.

2.        Отчитане на оперативния план. Анализ на отклоненията. Начини за наваксване на целите от годишния оперативен план. ROI, EBITDA. Бюджетиране и планиране в ЕРП система. Анализ и корективни действия на дейностите на всички звена във фирмата.

3.        Анализ на прогнозите. Анализ на рентабилността преди и след производство/доставка. Търсене на причините за грешките. Избор на статистически метод за планиране. Измерване точността на плана за производство (schedule attainment).

В края на обучението всеки курсист ще има домашна работа, която трябва да предаде по имейл в рамките на една седмица. На база домашната работа следват индивидуални препоръки.

Пълните учебни програми, компетенции, теми, цени и график на обученията от всички тренировъчни школи можете да видите тук: http://supplychain.bg/obuchenija-2/

Ако имате някакви въпроси по темите или организацията, моля пишете ни на имейл office@supplychain.bg или ни се обадете на телефон 0886277735.

Срокът за записване е до 5 работни дни преди датата на обучението.

Цената e 400 лв без ДДС и включва обучението и кафе паузи.

Издаваме удостоверение за завършен курс.