Тренировъчна школа Логистика – Управление на автопарк

Приключило

1 февруари 2018

София

Тренировъчна школа Логистика – Управление на автопарк

Дата:

1 февруари 2018, четвъртък

Час:

10:00 - 17:00

Достъп:

Такса участие

Място:

хотел Хемус, София, бул. Черни връх 31

Връзки:

suplychain.bg

За контакти:

Павлина Цветанова, +359 886277735, E-Mail

Организатори:

Supply Chain Ltd

За събитието

Модул II от Тренировъчна школа Логистика

Обучението ще се проведе:

В София на дати: 27.3.18; 29.11.18

В Пловдив на дати: 3.4.18; 5.6.18

В Русе на дати: 5.4.18

Теми:

Флотен парк. Транспортна техника. Организация на автопарка и складовата техника. Приложими документи и закони за транспортна техника. Отчетност и контрол. Дейности в транспортното стопанство. Отчитане на работата в транспортното стопанство.

Подробна програма:

1.        Обща характеристика на експлоатацията на транспортната техника. Основни определения, функция и цел на транспортната техника. Показатели и документи. Организация на транспортното стопанство. Проследяване на документопотока.

2.        Организация на движението на транспортната техника – складова техника и автопарк.  Видове маршрути. Товаропотоци. Нормативни документи за извършване на превози.

3.        Отчетност и контрол. Дейности в транспортното стопанство. Отчитане на работата в транспортното стопанство. Пътни листи. Отчитане на разход, пробег, амортизации и др. съгласно действащото законодателство. Отчитане на работното и нарядното време и пробега на автомобилите. Отчитане на времето в престои.

В края на обучението всеки курсист ще има домашна работа, която трябва да предаде по имейл в рамките на една седмица. На база домашната работа следват индивидуални препоръки.

Пълните учебни програми, компетенции, теми, цени и график на обученията от всички тренировъчни школи можете да видите тук: http://supplychain.bg/obuchenija-2/

Ако имате някакви въпроси по темите или организацията, моля пишете ни на имейл office@supplychain.bg или ни се обадете на телефон 0886277735.

Срокът за записване е до 5 работни дни преди датата на обучението.

Цената e 330 лв без ДДС и включва обучението и кафе паузи.

Издаваме удостоверение за завършен курс.