Тренировъчна школа Дистрибуция – Изграждане на печеливша концепция за търговски обект

Приключило

29 януари 2018

София

Тренировъчна школа Дистрибуция – Изграждане на печеливша концепция за търговски обект

Дата:

29 януари 2018, понеделник

Час:

10:00 - 17:00

Достъп:

Такса участие

Място:

хотел Хемус, София

Връзки:

supplychain.bg

За контакти:

Павлина Цветанова, +359 886277735, E-Mail

Организатори:

Supply Chain Ltd

За събитието

Модул II от Тренировъчна школа Дистрибуция

Обучението ще се проведе:

В София на дати: 29.1.18; 3.7.18

В Пловдив на дати: 24.7.18

В Русе на дати: 25.1.18

 

Теми:

Избор на локация. Техническо управление на асортимента и търговската площ. Мърчандайзинг – техники, изисквания, периодичност, ангажимента. Създаване на въвеждащи програми за новите служители. Бонусни схеми.

 

Подробна програма:

1.        Избор на локация. Изграждане на печеливша концепция за магазина. Избор на локация. Определяне на търговска и складова площ. Начини и време за зареждане.

2.        Техническо обслужване на магазина. Техническо управление на асортимента. Подреждане, пикиране, доставки до клиентите. Мърчандайзинг – техники, изисквания, периодичност, ангажимента

3.        Създаване на фирмена култура. Създаване на въвеждащи програми за новите служители. Периодични обучения на персонала. Отчетност на дейностите на магазина.

4.        Развитие и обучение на персонала. Набиране и подбор на продавачите. Въвеждане в текущата работа. Мотивация и задържане на персонала. Атестационни форми и процес на атестация. Бонусни схеми.

 

В края на обучението всеки курсист ще има домашна работа, която трябва да предаде по имейл в рамките на една седмица. На база домашната работа следват индивидуални препоръки.

Пълните учебни програми, компетенции, теми, цени и график на обученията от всички тренировъчни школи можете да видите тук: http://supplychain.bg/obuchenija-2/

Ако имате някакви въпроси по темите или организацията, моля пишете ни на имейл office@supplychain.bg или ни се обадете на телефон 0886277735.

Срокът за записване е до 5 работни дни преди датата на обучението.

Цената e 330 лв без ДДС и включва обучението и кафе паузи.

Издаваме удостоверение за завършен курс.