Тренировъчна школа Ефективно производство и реинженеринг – Създаване на стандарт за високо качество в производството

Приключило

9 ноември 2017

Русе

Тренировъчна школа Ефективно производство и реинженеринг – Създаване на стандарт за високо качество в производството

Дата:

9 ноември 2017, четвъртък

Час:

10:00 - 17:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Предстои уточняване, Русе

Връзки:

supplychain.bg

За контакти:

Павлина Цветанова, +359 886277735, E-Mail

Организатори:

Supply Chain Ltd

За събитието

Модул II от Тренировъчна школа Ефективно производство и реинженеринг

Обучението ще се проведе:

В София на дати: 1.3.18; 30.10.18

В Пловдив на дати: 23.2.18; 20.7.18

В Русе на дати: 13.3.18

Теми:

Прилагане на 5S в производството. Кои са основните цели на най-важния инструмент от TPS (Toyota Production System)? Стъпките на 5S. Как се създава работен стандарт? Работен стандарт в детайли. Планиране на качеството. Поддържане на стандарта.

Подробна програма:

1.      Основи на работното място. Как да използваме стандарта като инструмент за постоянни подобрния? Начин за почистване или инструмент за управление на работното място. Стремеж към безопасност, качество и намаляване на времето.

2.      Сортиране, подреждане, почистване и стандартизиране. Практическо упражнение за прилагането на всяка една от стъпките.

3.      Цел на стандарта. Елементи от стандартизираната работа. Примери. Дефиниране на работни стандарти. Начален момент, Краен момент, Времетраене. Какво е стъпка? Безопасност, Качество, Ефективност.

4.      Дефиниране на стъпка, ключов момент, причина и ефект. Показване на правилно и грешно.

5.      Проблеми с планирането на качеството. Проект за осигуряване на качествен продукт. Създаване на екип за проекта. Дефиниране на целите на проекта. Попълване на нужната документация. Проследяване на проекта и отчитане на резултатите.

6.      Редовни одити. Дефиниране на Кога, Колко минути, Кой, Какво ще одитира и Кой ще проверява дали одита е правилно изпълнен. Приложение на предписанията от одита.

В края на обучението всеки курсист ще има домашна работа, която трябва да предаде по имейл в рамките на една седмица. На база домашната работа следват индивидуални препоръки.

Пълните учебни програми, компетенции, теми, цени и график на обученията от всички тренировъчни школи можете да видите тук: http://supplychain.bg/obuchenija-2/

Ако имате някакви въпроси по темите или организацията, моля пишете ни на имейл office@supplychain.bg или ни се обадете на телефон 0886277735.

Срокът за записване е до 5 работни дни преди датата на обучението.

Цената e 330 лв без ДДС и включва обучението и кафе паузи.

Издаваме удостоверение за завършен курс.