Тренировъчна школа Доставки – Бюджетиране и планиране на производство и доставки

Приключило

28 февруари 2018

София

Тренировъчна школа Доставки – Бюджетиране и планиране на производство и доставки

Дата:

28 февруари 2018, сряда

Час:

10:00 - 17:00

Достъп:

Такса участие

Място:

хотел Хемус, София

Връзки:

supplychain.bg

За контакти:

Павлина Цветанова, 0886277735, E-Mail

Организатори:

Supply Chain Ltd

За събитието

Модул III от Тренировъчна школа Доставки

Обучението ще се проведе:

В София на дати: 28.2.18; 29.10.18

В Пловдив на дати: 21.6.18; 2.11.18

В Русе на дати: 12.11.18

Теми:

Бюджетиране и планиране на запасите и доставките. Практически задачи за планиране на доставки и запаси. Отчитане на изпълнението на годишния оперативен план. Анализ на отклоненията. Начини за наваксване на целите от годишния оперативен план. Анализ и корективни действия на дейностите на всички звена във фирмата. Планиране на паричните потоци (Cash-flow). Планиране на ресурси и капацитети.

Подробна програма:

1.        Годишен бюджет. Годишен оперативен план – същност и стъпки за изготвянето му. Прогнозиране. Приложимост на видове планиране и бюджети. Срокове за планиране и бюджетиране. Подаване на информация. Минимални и максимални запаси. Точка на поръчване. Буферен запас. Време за доставка (Lead time). Отчитане на оперативния план. ROI, EBITDA. Бюджетиране и планиране в ЕРП система.

2.        Изчисляване на себестойност. Техники и методики за планиране. Изчислявне и прилагане на Re-order point, АВС и XYZ анализ. Технологични загуби и брак. Извънредни покупки. Борсови стоки. Ефект на камшика. Фючърсни сделки. Хеджиране. Анализ на графики и данни. Сайтове за цени. Приложими формули и формуляри за планиране и отчитане на изпълнението.

В края на обучението всеки курсист ще има домашна работа, която трябва да предаде по имейл в рамките на една седмица. На база домашната работа следват индивидуални препоръки.

Пълните учебни програми, компетенции, теми, цени и график на обученията от всички тренировъчни школи можете да видите тук: http://supplychain.bg/obuchenija-2/

Ако имате някакви въпроси по темите или организацията, моля пишете ни на имейл office@supplychain.bg или ни се обадете на телефон 0886277735.

Срокът за записване е до 5 работни дни преди датата на обучението.

Цената e 400 лв без ДДС и включва обучението и кафе паузи.

Издаваме удостоверение за завършен курс.