Изложение „СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ“

Приключило

19 - 23 апр. 2016

София

Изложение „СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ“

Дата:

19 - 23 апр. 2016, вторник - събота

Час:

10:00

Достъп:

Свободен

Място:

Интер Експо Център, София, булевард Цариградско шосе 147

За контакти:

+35929655205, E-Mail

Организатори:

Интер Експо Център

За събитието

СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ е специализирано изложение за всички видове мебели и мебелни аксесоари, форум за срещи и генериране на нови идеи в интериорния дизайн, вътрешната архитектура и обзавеждането.

Изложбата има за цел да събере на едно място различни стилове, класическо и модерно обзавеждане, бутикови и дизайнерски мебели. Да създаде палитра от възможности, благодарение на която потребителят да получи отговори и да направи избор сред водещите български производители и представителите на чуждестранни марки.

ТЕХНОМЕБЕЛ е специализираното изложение, на което се срещат всички професионалисти в областта на мебелното производство.

Изложението е едно от водещите бизнес събития за региона, което предлага пет дни b2b срещи със специалисти от страната и чужбина, часове професионални форуми, демонстрации, време за дискусии и качествени посетители, които знаят какво търсят .

От 2012 г. ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ се провеждат  заедно, предоставяйки на бизнеса и крайния потребител възможността да видят всичко за мебелната индустрия, събрано на едно място – от машините и оборудването за производство на мебели, през материалите и аксесоарите, до готовия продукт.

Последното издание на двете изложения беше посетено от 9500 души от България и 29 други държави. В изложенията участваха 157 фирми, които представиха своите продукти и услуги на обща площ от 12 хил. кв.м

Публикувано на 08 януари