Среща с Българската стартъп асоциация (BESCO) в София

Приключило

10 юли 2019

София

Среща с Българската стартъп асоциация (BESCO) в София

Дата:

10 юли 2019, сряда

Час:

13:00 - 15:30

Достъп:

Свободен

Място:

София Хотел Балкан, София

За контакти:

E-Mail

Организатори:

BESCO

За събитието

Българската стартъп асоциация (BESCO) заедно с Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия (ИАНМСП) и микрофинансиращата институция „Джобс“ ще се срещнат с бизнеса в София!

Вече повече от година BESCO играе ролята на мост, свързващ стартъпи, инвеститори, институции и другите заинтересовани страни свързани с иновациите в България.

Фокусирали сме се върху създаването на по-добро законодатество и административна рамка за индустриите, които ще бъдат водещи в света след 10 -15 години – имаме разписани 2 проекто закона за въвеждането на Startup Visa и Нов вид дружество (за които ще ви разкажем на живо :), както и върху трансформирането на икономиката на България и региона, правейки я изградена върху наука, иновации и научно-развойна дейност.

Имаме повече от 400 членове от 40+ различни индустрии и смятаме, че държавата не е само София, затова и се впускаме в тази обиколка на страната ни, за да открием потенциала на България и да се запознаем с хора, които споделят нашата визия и биха ни подкрепили.

ИАНМСП ще ви представят стартирането на своята информационна кампания за новите правила на Х-та (десетата) конкурсна сесия на Националния иновационен фонд, а микрофинансиращата институция „Джобс“ ще ви запознаят с новата си финансова услуга – стартъп кредити Easy Start с гаранционно покритие от програмата на ЕС за заетост и социални иновации (EaSI).

Заедно ще се срещнем с бизнеса в 9 различни града – София, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Търговище, Варна, Русе, Велико Търново и Монтана.