SoftUni Fest 2018

Дата:

23 - 24 юни 2018, събота - неделя

Час:

18:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

За контакти:

E-Mail

Организатори:

СофтУни

За събитието

🔝За първа година СофтУни организира състезанието SoftUni Fest, което ще събере на едно място хора с интереси в програмирането, дигиталния маркетинг и дизайна да премерят сили в 3 категории: Дигитален маркетинг, Дизайн и криейтив и Програмиране. Няма възрастово ограничение.

🏁По време на състезанието ще имаш възможността да се включиш в една от трите категории и да разработиш проект самостоятелно или с твой отбор. Не се изисква предварителна подготовка, темите ще бъдат теглени на място. Ще имаш няколко часа да създадеш част от маркетинг стратегия, визия на даден бранд или да създадеш приложение по дадена тема.

Темите за всяка категория ще бъдат изтеглени на 23-ти юни, а разработките, представянето и награждаването ще бъдат на 24-ти юни.

☀️Регламент и участие

По време на SoftUni Fest участниците разработват теми, които ще се теглят на място в три категории, като участието може да бъде индивидуално или в отбор до 5 души. Тегленето на темите ще се състои на 23-ти юни, а времето за тяхното разработване е през целия ден на 24-ти юни. Примерните регламенти за категориите могат да бъдат изтеглени от тук: Дигитален маркетинг, Дизайн и криейтив, Програмиране.

🏆Награди

Голяма награда за 1-во място за категория Дигитален маркетинг – очаквайте скоро
Голяма награда за 1-во място за категория Дизайн и крейтив – очаквайте скоро
Голяма награда за 1-во място за категория Програмиране – очаквайте скоро
Тениски за всички участници
Специална награда за избран проект по преценка на журито
Информация за още награди ще бъде обявена скоро!

Регистрация

За да участваш в SoftUni Fest не ти трябва предварителна подготовка. Да участваш самостоятелно или с екип избираш ти. Единственото нещо, което трябва да направиш, е да се регистрираш като потребител на сайта на softuni.bg и да изпратиш кратка информация за теб или отбора ти. По време на състезанието ще имаш възможността да се допиташ до едни от най-големите професионалисти в избраната категория от теб и след това да затищаваш пред тях.