Шести икономически форум на списание „Мениджър“: „България и светът в развитие“

Приключило

15 декември 2017

София

Шести икономически форум на списание „Мениджър“: „България и светът в развитие“

Дата:

15 декември 2017, петък

Час:

13:30 - 17:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Гранд Хотел София, София

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Списание Мениджър

За събитието

С участието на Томислав Дончев – Заместник министър – председател, aрх. Пламен Мирянов – „Мениджър на годината 2017“ , Ивайло Пенчев, Владимир Каролев


Икономическият форум на списание “Мениджър“ е сред най-значимите бизнес събития на годината. Той се провежда през декември и прави мост между настоящата и следващата година.

Тази година на 15 декември в шестото издание на икономическия форум в „Гранд Хотел София“ своите виждания за бъдещето ще представят трима от най-ярките личности в бизнеса, визионери, хора с независима лична позиция. Това ще е една своеобразна мозъчна атака, в която тримата участници ще очертаят възможностите пред България, проблемите и трудностите, с които трябва да се справим, за да се развива страната по-добре и хората да живеят по-щастливо. Станете част от това събитие, за да чуете прогнозите на:

Томислав Дончев – Заместник министър – председател на Република България

арх. Пламен Мирянов – Собственик и председател на Съвета на директорите на „Артекс Инженеринг“, „Мениджър на годината 2017“

Ивайло Пенчев – Основател и Изпълнителен директор, Walltopia

Владимир Каролев – CFA, Управляващ партньор, „Балканска Консултантска Компания“ ООД

Модератор – Светла Костадинова, изпълнителен директор на Института за пазарна икономика.

По традиция голяма част от прогнозите на участниците на икономическите форуми на „Мениджър“ се сбъдват. Очакваме нови идеи и силни послания.