Шеста Национална среща на земеделските производители в България

Приключило

14 - 16 февр. 2018

Варна

Шеста Национална среща на земеделските производители в България

Дата:

14 - 16 февр. 2018, сряда - петък

Час:

10:00 - 18:40

Достъп:

Входен билет

Място:

к. к. Златни пясъци, Хотел Адмирал, Варна

За контакти:

Теодора Георгиева, +359882512199, E-Mail

За събитието

През 2013 г. Асоциацията на земеделските производители в България постави началото на едно от най-значимите събития за земеделския сектор – годишна Национална среща на земеделските производители в България.

Форумът представя новостите в сферата на земеделието и Общата селскостопанска политика чрез актуални презентации и ползотворни дискусии по наболели въпроси.

Следете новините за Шестата Национална среща – ТУК
Вижте програмата – ТУК

Участие взимат представители на бизнеса, държавните органи и неправителствените организации, обединени в интересите си за развитие на един от най-приоритетните сектори в България. Гости на ежегодните събития са редица медии, представители на национални и чуждестранни институции.

За да участвате, моля попълнете и изпратете Регистрационната форма по-долу или я свалете на вашия компютър като я изпратите попълнена на адрес info@azpb.org, и заплатите съответната такса по банков път не по-късно от 05 Февруари 2018 г.

Място на провеждане
14-16 Февруари 2018 г. х-л Адмирал, к-к Златни пясъци

За да участвате, моля попълнете и изпратете Регистрационната форма по-долу или я свалете на вашия компютър като я изпратите попълнена на адрес info@azpb.org, и заплатите съответната такса по банков път не по-късно от 05 Февруари 2018 г.

Публикувано на 17 януари