Семинар „Продавай в Гърция“

Приключило

14 март 2019

София

Семинар „Продавай в Гърция“

Дата:

14 март 2019, четвъртък

Час:

09:30

Достъп:

Такса участие

Място:

Интер Експо Център, Мусала, София

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Vision Acadmy

За събитието

Семинарът ще се проведе на 14 март в Интер експо център

За първи път в България ще се проведе семинар на тема „Как да продаваме в Гърция онлайн“ – пазар за 6 млрд. лева с топ експерти от най-голямата дигитална рекламна агенция в южната ни съседка Generation Y, която обслужва световни брандове(Adidas, Alumil, MetLife, Speedo, SugarFree,  и мн.други), наред с водещи компании, опериращи онлайн(Metro Mall Атина, Spacebaby, Toi&Moi, Cargo Air и др.) Огромното им портфолио от клиенти покрива разнообразни бизнес сектори(дрехи и обувки, козметика, спортни стоки, фармация, престижни хотелски вериги, молове, карго транспортни фирми, застрахователни дружества, хранителна индустрия и др.), което им позволява да имат непосредствени впечатления кои са успешните стратегии при различните e-commerce бизнеси.
На семинара агенцията ще бъде представена на най-високо ниво от CEO и head of Market Research.
На събитиeто ще присъстват представители на най-голямата куриерска фирма в Гърция и Кипър, както и на най-популярната affiliate платформа. На семинара ще участва и специализирана адвокатска и счетоводна кантора за консултиране на български фирми за дейността им в Гърция.

Почерпете информация „от извора“ и научете какви са спецификите на пазара в южната ни съседка и какво е нужно за да се радвате на успешни продажби.
Лекция ще изнесе и един от най-добрите SEO специалисти в България.

Програмата на семинара включва:
1. Преглед на онлайн пазара в Гърция
2. Маркетинг и реклама – с лектори водещи специалисти по дигитален маркетинг от Гърция
3. Транспорт и логистика
4. Правни и данъчни въпроси
5. SEO оптимизация
6. Афилиейт маркетинг

До 5 март имате възможност да закупите билет за „Продавай в Гърция“ на по-ниска цена с 25% отстъпка (ранна регистрация) само за 149,00 лв. от тук: www.academy-vision.info/l Побързайте – местата с промо цена са ограничени.

Възползвайте се от потенциала на този голям пазар и спечелете още клиенти.