Семинар „Онлайн продажби в Китай през WeChat“

Приключило

18 юни 2018

София

Семинар „Онлайн продажби в Китай през WeChat“

Дата:

18 юни 2018, понеделник

Час:

12:45 - 17:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

сградата на БТПП, София, ул. “Искър” 9

За контакти:

E-Mail

За събитието

Enterprise Europe Network към БТПП и Центърът за МСП в ЕС организират полудневен семинар за обучение български фирми, желаещи да продават онлайн в Китай. Събитието ще се проведе на 18 юни 2018 г., от 12:45 до 17:00 часа в сградата на БТПП на адрес: ул. “Искър” 9, София.

Продажбата директно на китайски потребители е на висока позиция в списъка на желанията на европейските фирми. Достъпът до китайския пазар не е лесен поради трудното намирането на компетентен вносител или дистрибутор, както и поради високите разходи за създаване на дъщерно дружество в Китай. Някои алтернативи, като включването на продуктите в добре познати китайски платформи за електронна търговия, се оказват твърде скъпи или тромави за малките и средни европейски предприятия.

Присъединете се към семинара, за да разберете как да достигнете директно до китайските потребители. След като участвате в това обучение, ще разберете процеса на създаване на трансграничен магазин за WeChat, неговата цена, възвръщаемост на инвестициите и как да го използвате.

За лектора: Фелим МийдWeChat експерт към Центъра за МСП в ЕС, КитайСъосновател на Emerald Green Consulting, Ирландия През последните 4 години Фелим цели да установи износ от Ирландия към Китай. Бизнесът за износ на дребно (Emerlad Green Baby) му позволи не само да опознае китайския пазар, но и да създаде обширна мрежа от контакти в Китай. Докато е базиран в Дъблин, Ирландия целият фокус на Фелим е вътрешният китайски пазар и логистиката в Шанхай.След 4 години Фелим се установява трайно на Китайския пазар и сега е готов да сподели своя практически опит с други компании, които се интересуват от достигане до китайските потребители. Фелим все още притежава и управлява 12 хранителни магазини в Дъблин, в които работят над 100 души. Той има 10 години трудов стаж в Coca-Cola, Гинес и Най-голямата верига магазини на дребно в Ирландия – Dunnes. Докато живее в Дъблин, Фелим пътува на всеки 8 седмици в Китай, както и в Европа, като подпомага компании от различни сектори да навлязат на китайския пазар. Регистрация: Събитието е безплатно, но местата са ограничени. Краен срок за регистрация:15-ти юни.