Семинар на тема „Обучение в Швейцария – път към успешна кариера в хотелиерството и туризма“ във Варна

Приключило

18 ноември 2017

Варна

Семинар на тема „Обучение в Швейцария – път към успешна кариера в хотелиерството и туризма“ във Варна

Дата:

18 ноември 2017, събота

Час:

16:30 - 18:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

хотел "Голдън Тюлип", Варна, бул. „Христо Ботев“ 3а

За контакти:

Антония Божинова, (+359 2) 987 99 58, E-Mail

Организатори:

Sky Lines Ltd.

За събитието

Четири от най-добрите колежа по туризъм и хотелски мениджмънт в Швейцария, обединени в Swiss Education Group, организират серия от семинари на тема: „Обучение в Швейцария – път към успешна кариера в хотелиерството и туризма“. Събитието е организирано съвместно с агенция за образование „Скай Лайнс“ и ще се проведе в периода от 16 до 19 ноември, 2017 г. в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Swiss Hotel Management School (SHMS), Hotel Institute Montreux (HIM), IHTTI School of Hotel Management and Design и Cesar Ritz Colleges/Culinary Arts Academy ще представят своите програми, които обединяват швейцарските традиции и опит в хотелиерството със съвременните тенденции в мениджмънта.

Колежите, част от Swiss Education Group (SEG), предлагат широка гама бакалавърски и магистърски програми в сферата на хотелиерството, туризма, събитийния мениджмънт, бизнеса и кулинарното изкуство. Програмите се преподават на английски език и включват две платени работни практики в Швейцария или в чужбина.

Два пъти годишно се организира и международно кариерно изложение, в което участват над 120 от водещите международни компании като Ritz-Carlton, Four Seasons, Hilton, Kempinski, Hyatt, Accor Group, Seaborne Cruises, Emirates Airlines, Swiss Tourism и др. По-време на форума, студентите имат възможност да се срещнат лично с над 120 работодателя, като според статистиката всеки студент има по 2 интервюта, а има и отличници със 7-8 интервюта в рамките на двудневното събитие.

ВАЖНО! Тази година Swiss Education Group предоставя възможност на българските студенти да кандидатстват за стипендии, които покриват до 40% от таксата за обучение! В рамките на предстоящите семинари ще научите подробности за условията на конкурса!

Концепцията на SEG e да предложи не просто работа, а партньорство за цял живот на завършващите студенти, за да изградят своята кариера за години напред.

Входът за събието е безплатен.