Семинар „Капиталовият пазар като източник на бизнес растеж за МСП“

Приключило

19 юни 2019

Бургас

Семинар „Капиталовият пазар като източник на бизнес растеж за МСП“

Дата:

19 юни 2019, сряда

Час:

15:00 - 18:30

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Гранд Хотел "Приморец", Бургас, ул. Княз Александър Батенберг 2

За контакти:

Милена Михайлова, 02/9391989, E-Mail

За събитието

Семинар „Капиталовият пазар като източник на бизнес растеж за МСП“, който организираме с подкрепата на Община Бургас и в партньорство с Търговско-индустриална камара-Бургас.

Участниците в семинара ще се запознаят с начините, по които могат да ползват капиталовия пазар като източник за финансиране на бизнеса си; какво представлява процесът по листване на борса и какви ползи носи публичният статут на една компания в национален и международен мащаб; как може да получат безвъзмездно финансиране за провеждане на първично публично предлагане.

Най-ценното за участниците във форума е неформалната дискусия, в която ще могат да поставят въпросите, които провокира темата и да получат отговорите от експертите на Българска фондова борса, Изпълнителна агенция за насърчаване на малки и средни предприятия (ИАНМСП) и Българска асоциация на лицензираните инвестиционни посредници (БАЛИП).

Семинарът е предназначен за ръководители и представители на мениджмънт екипи и участието в него е безплатно. Той ще се проведе на 19 юни 2019 г. (сряда) от 15:00 ч. до 18:30 ч. в Гранд Хотел „Приморец“, ет.2 гр. Бургас.

Молим, потвърдете участието си. За регистрация, можете да се свържете с г-жа Милена Михайлова на тел: 02/9391989 или на ел. поща: milena.mihailova@bse-sofia.bg

Публикувано на 14 юни