Семинар „Как да презентираме (и продадем) идеята си?“

Приключило

28 септември 2018

София

Семинар „Как да презентираме (и продадем) идеята си?“

Дата:

28 септември 2018, петък

Час:

19:00 - 22:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Software University

За събитието

Заповядайте на безплатен семинар на тема „Как да презентираме (и продадем) идеята си?“, който ще се проведе нa 28 септември 2018 г. (петък) от 19:00 часа в зала Creative на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лектор e Майк Рам.

 

ЗА СЕМИНАРА
Участниците ще научат как да правят успешни бизнес презентации. Как да дефинират успеха. Как да определят целта на презентацията и как да измерят нейния успех. Лекцията ще отбележи най-важните фази от подготовката на презентацията и ще подчертае добрите говорни и поведенчески техники по време на презентацията.

ЗА ЛЕКТОРА
Майк Рам е специалист по ИТ в продължение на десетилетия. През 1995 г. създава консултантска и тренировъчна компания „Рамс Софт“ и публично училище „Drakona.bg“ през 2013 г. За повече от 10 години Майк преподава комуникационни и презентационни умения, управление на проекти и лична производителност. Майк е преподавател в няколко престижни конференции като „Е-мениджър“, „SEO конференция“ и „Ninja Presenter“. Той е съавтор на личната брандингова книга „Блогопедия“ и на книгата „100 маркетингови истории“.