Конференция „Scale Up Your Career 2019“

Приключило

26 септември 2019

София

Конференция „Scale Up Your Career 2019“

Дата:

26 септември 2019, четвъртък

Час:

10:00 - 16:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Интерпред, София, бул. „Драган Цанков“ 36

За контакти:

Елица Костова, E-Mail

За събитието

🚀Искате повече от кариерата си?
🚀Повече удовлетворение!
🚀Повече развитие!
🚀Повече предизвикателства!
🚀Знаете, че можете и заслужавате повече?!

▶️JobTiger и Career Guide представят Scale Up Your Career – конференция от ново поколение, която среща хора с амбиции, като вас и с натрупан професионален опит с топ български и международни работодатели. Конференцията ще се проведе на 26 септември 2019 от 10 до 16 часа в Интерпред – СТЦ София.

🔑Всеки, който дойде на конференцията има възможност да получи предложение за работа още на място.

🚀Вярваме, че е време да спрем да броим часовете до края на работния ден и да започнем да създаваме стойност, да иновираме и да бъдем продуктивни, за да можем да живеем по-добре – като общество и като индивиди.
🚀А най-важната стъпка по този път е подходяща кариера. Тази кариера, която ни изпълва с ентусиазъм и желание всеки ден да показваме най-доброто от себе си.

📆 По време на конференцията:

👉Ще имате възможност да се запознаете с представители на 40 български и международни работодатели на специално изградени работодателски кътове.
👉15 български и международни компании – топ работодатели – ще ви въвлекат във фирмени казуси, които ще представят културата и същността на работа при тях. Именно тези казуси ще им позволяват да селектират кандидати още на място.

👉Има възможност за участие в интерактивни, практически работилници за кариерно развитие от най-добрите лектори в областта, които НЕ се предлагат безплатно извън конференцията.
👉Интерактивен кът за кариерно развитие – можете да тренирате за интервю за работа и да откриете силните си страни и подходящи роли.

▶️ЗАПИШЕТЕ СЕ ТУК – http://bit.ly/30Ly2N9. Конференцията е напълно безплатна за посещение, но със задължителна предварителна регистрация.

🎁Трима от присъстващите ще получат награда – индивидуална програма за кариерно развитие – на стойност 590 лв. от Елица Костова. 25 от присъстващите ще получат игра „Пътят на Мечтите“ за поставяне и постигане на цели.

За повече информация посети сайта на конференцията: http://scaleupyourcareer.com/

ЗА ОРГАНИЗАТОРИТЕ

JobTiger – най-голямата компания за комплексни HR услуги в България, стартира като първия кариерен сайт в страната, създаден през 2000 г.
След близо 18 години работа компанията се разви като първата в България, предлагаща комплексно HR обслужване на клиентите си с международни опит и ноу-хау. Ние имаме над 30 000 клиенти и работим с повече от 325 000 кандидати за работа. През годините развихме дейността си в посока изграждане на утвърдена HR агенция с иновативен и икономически ефективен подход.

Career Guide е компания за кариерно консултиране и развитие, работеща за нова култура и поглед към кариерата като реализация на личния потенциал и цели. Career Guide има две програми – Career revolution и Кариерата, която обичам.

▶️ЗАПИШЕТЕ СЕ ТУК – http://scaleupyourcareer.com/registration