Събитие „SBC – Leaders Influence You“

Приключило

20 юни 2018

София

Събитие „SBC – Leaders Influence You“

Дата:

20 юни 2018, сряда

Час:

20:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

БАР ПЕТЪК , София, ул. Гурко 21

За контакти:

E-Mail

Организатори:

BBU, Leaders.Influence.You, ПЕТЪК

За събитието

Скъпи приятели на Leaders.INFLUENCE.You,

📣📣📣
Като за финал преди летните месеци сме ви приготвили страхотна изненада.

Магърдич Халваджиян ще бъде наш гост на 20.06. Има ли нужда да казваме повече?

Все пак.. темата е „ПОСТОЯНСТВОТО – КЛЮЧ КЪМ УСПЕХА“. Датата е 20.06, стартираме по лятно часово време с регистрация от 20.00 ч., а мястото е добре познатият ни БАР ПЕТЪК.

Ще бъде интересно, така че не се чудете, а доведете и приятели!

КОЙ Е МАГЪРДИЧ ХАЛВАДЖИЯН?

„Мъж на годината“, „Най-добър телевизионен продуцент“, носител на орден „Златен век“ … това са само някои от отличията, които получава акад. Магърдич Халваджиян като признание за професионализма и постоянството в работата си. Едва ли има българин, който да не е фен на поне един от телевизионните формати, които продуцира.

Трудно е да опишем накратко всичко, което той прави, така че ще оставим на самия него да разкаже за пътя, по който е вървял до сега, за резултатите – добри или лоши, които неминуемо са част от опита, който трупаме.

КОГА И КЪДЕ?

Ще ви очакваме на 20-ти Юни от 20.00 ч. в едно изключително приятно място в сърцето на града – БАР ПЕТЪК, на ул. Гурко 21 ( точно след пицария Джепето, в двора между кооперациите). Събитието ни е част от официалната програма на бара, така че ще може да намерим нови фенове на нашите срещи сред редовните посетители на заведението. Единственото, което остава е да се насладим на вечерта и да се отдадем на качествен нетуъркинг.
И за да не се чудите на кой да благодарите за прекрасното събитие:))) – ето ни – Инна Бояджиева и Людмил Васев. За нас ще бъде удоволствие да се запознаем на живо.