Събитие „Мощ и немощ в малка и голяма група“

Приключило

21 - 24 сеп. 2017

Самоков

Събитие „Мощ и немощ в малка и голяма група“

Дата:

21 - 24 сеп. 2017, четвъртък - неделя

Час:

13:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Боровец, Samokov Hotel, Самоков

За контакти:

E-Mail

Организатори:

La Conference sarl

За събитието

Групово-динамичната лаборатория „Мощ и немощ в малка и голяма група“ е събитие за професионалисти от типа “master class”, преминали своята подготовка в областта на груповата динамика в школата на Михаил Фабрикант.

Събитието е уникално за страната, поради формата, обхвата и целите си. От една страна ежегодно се инициират и провеждат групово-динамични лаборатории, които остават затворени във формата на малката група. Целите обикновено са изследване на личен опит, рефлексия и натрупване на базисни познания върху груповата динамика и процес. Тези групи традиционно са затворени в модалностите, към които принадлежат участниците, като най-често те са съставени от студенти или стартиращи своята кариера професионалисти.

В познатите групово-динамични лаборатории динамиката в голямата група остава извън личния опит. Тя остава обект на изследване и теоретично познание, но личната включеност и опит се реализират чрез форуми с конкретна дидактична или тренингова насоченост. Това поставя преживяването и анализа на груповата динамика в голяма група извън фокуса на участниците.

ЕКИП подкрепил инициативата:

  • Водещ фасилитатор на лабораторията – доц. Марин Игнатов,
  • Фасилитатори малки групи: Анина Чилева, доц. Галина Домусчиева-Роглева, Стою Недин, Елена Евстатиева