Събитие „Как да продаваме творчески продукт“

Приключило

14 - 16 апр. 2018

София

Събитие „Как да продаваме творчески продукт“

Дата:

14 - 16 апр. 2018, събота - понеделник

Час:

10:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Generator, София, 47 Cherni Vrah Blvd

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Studio Komplekt

За събитието

Това, което създавате, е вашето творчество. Творчеството, което продавате, е вашият бизнес. В този двудневен клас ще говорим за вашия бизнес. Ще споделим опит и уроци.

–> ЗА КОГО

Двудневният клас е подходящ за творци-предприемачи от типа човек-оркестър. Ако творите в областта на изкуство, мода, дизайн или продуктов дизайн и ви се налага да бъдете и маркетолог, дигиталнен експерт и специалист продажби, съдържанието на този клас ще ви бъде полезно.

В края на класа участниците ще могат да създадат своя 6-месечен маркетингов план.

–> ПОВЕЧЕ ЗА ВОДЕЩИЯ ИНА ТОНЧЕВА

В последните 10 години Ина Тончева комуникира и маркетира технологични продукти в компании като Progress Telerik и V-Ray Chaos Group. Преди няколко години тя създава сайт за изкуство за стена (The Wall Today), който цели да подпомага талантливи автори да достигнат до своята аудитория. Отскоро Ина е и част от бутиково студио за осветление. Опитът и интересите й съвсем естествено доведоха до създаването на този клас, чието съдържание се надяваме да обогатяваме заедно. „Вярвам, че в България съществува общност от творци-предприемачи, които имат нужда от подпомагаща ги екосистема на каквато именно разчитат технологичните стартиращи компании. Надявам се заедно да бъдем част от изграждането на тази екосистема.“