Събитие „Innovation Challenge“

Приключило

24 март 2018

София

Събитие „Innovation Challenge“

Дата:

24 март 2018, събота

Час:

09:30 - 14:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Betahaus София , София, ул. „Крум Попов“ 58

За контакти:

E-Mail

Организатори:

The Business Institute

За събитието

„Понякога печелиш, а понякога учиш.“ – Джон Максуел

Имаш апетит за бизнес иновации в компанията? Или нужда да енергизираш растящ бизнес с доза предприемачество?

Тогава Innovation Challenge е точно за теб.

Настаняване на място в Betahaus София – 09:30 ч.

Справянето с казуси в областта на бизнес иновациите не е лесно. Как се справяме? Черпим опит от колегите, четем актуални автори, слушаме ценни подкастове и се вдъхновяваме от най-добрите чужди speaker-и. Тези дейности помагат много, но при тях липсва практиката – да осмислиш, анализираш и вземеш ти решението, да видиш резултата, да го подобриш следващия път. Това го правим в компаниите си, разбира се, но там няма кой да ни даде право на проба-грешка.

Ако бизнес иновациите са вашата област на интерес и професионално развитие и сте добри – предизвикваме ви да станете още по-добри!

Как?

>> Запазете своето място за събитието в sabitie.bg: https://sabitie.bg/event/kursove-i-obucheniya/Innovation-Challenge.537
Такса за симулацията – 25 лв.
>> Тренирайте с нас и най-новата симулационна сериозна бизнес игра от Harvard Business Publishing.
ВАЖНО! За да участвате в симулацията, е необходимо да носите със себе си лаптоп или таблет!

Защо симулационна игра?

С играта тестваш идеи и грешиш в безрискова среда. Запомняш повече и за по-дълго, защото преживяваш. Играта е доказано най-старият и непринуден начин за ефективно учене, който хората познават.

Какво ще се случи?

>> Бизнес казус и практична компютърна симулация от Harvard Business Publishing.
>> Насоки и споделен опит от нашите фасилитатори.
>> Споделеност в усвояване на наученото, учене чрез правене.
>> Ще има и награди за най-добре представилите се отбори и участници.

За кого е подходящо?

За професионалисти, които са или искат да бъдат двигатели и реализиатори на новости вътре в компаниите.
За предприемчиви хора, които отговарят за развитието на бизнеса.

Събитието представя демо на част от съдържанието на Innopreneurship Master Class: Бизнес иновации и предприемачество за напреднали на The Business Institute и предоставя възможност за спечелване на една от трите частични стипендии за него: http://www.thebusinessinstitute.eu/bg/imc-2017/

ВАЖНО! За да участвате в симулацията, е необходимо да носите със себе си лаптоп или таблет!

Заповядайте да раздвижите мозъка в посока бизнес иновации, да поразбутате стените на удобството на всекидневната експертност. Апетитът за бизнес иновации идва с яденето!

–––––––––––––––––––––––––––––-
Бизнес иновациите са традиционна тема за The Business Institute. Симулацията, в която ще участвате на Innovation Challenge, е част от съдържанието на Innopreneurship Master Class: Бизнес Иновации и предприемачество за напреднали (http://www.thebusinessinstitute.eu/bg/imc-2017/) и дава право на участниците, които имат интерес към майсторския клас, да се борят за стипендия в размер на 40%.

Над 500 участника са преминали през нашите програми по иновации и предприемачество в последните 7 години: в работилницата „Стартиране на бизнес“ като представител на Cisco Entrepreneurship Institute за България, Магистратура по иновации, предприемачество и финанси съвместно с ВУЗФ и съвместни проекти като Innovation Lab и „Иновация в действие“ за едни от най-големите български и чужди компании.