Събитие „Ефективни маркетинг стратегии, които всеки може да си позволи“

Приключило

5 юни 2018

София

Събитие „Ефективни маркетинг стратегии, които всеки може да си позволи“

Дата:

5 юни 2018, вторник

Час:

19:15 - 21:30

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

DataArt България, 11-ти етаж , София, бул. Тодор Александров №28

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Women Techmakers Sofia, GDG Sofia

За събитието

Заповядайте на 5-ти юни на бул. Тодор Александров №28, 11-ти етаж от 19:15 ч. в офиса на DataArt България, за да поговорим за ефективните маркетингови стратегии, които всеки от нас може да прилага.
По време на събитието Николай Кръстев ще ни представи ефективни тактики, които могат да бъдат приложени за постигане на пазарен растеж, увеличаване на броя на клиентите на даден продукт или услуга, както и за повишаване на разпознаваемостта на марката. Базирайки се на примери от работата си с реални компании, той ще ни покаже как да спечелим първите си клиенти и как да адаптираме тези техники, за да привлечем още много. Акцентите ще бъдат върху следните важни елементи, съпътстващи всяка ефективна маркетинг стратегия:

– Продуктов уебсайт
– SEO
– Социални мрежи
– Маркетинг чрез съдържание
– Интернет реклама
– E-mail маркетинг
– Личен брандинг
– Анализ на данните
– Задължителни инструменти

След това ще чуем Георги Захариев и Иван Апостолов, които са дигитални консултанти в Google. Те ще ни разкажат повече за Google Digital Garage. Това е програма, която помага на хората да подобрят дигиталните си умения безплатно. Програмата предлага онлайн и офлайн обучения, създадени от Google, които допринасят за разрастването на бизнеса онлайн, следвайки собствено темпо чрез гъвкави и персонализирани уроци. Кампанията в България ще продължи до края на 2018 г.