Събитие „PowerUp! Country Final in Bulgaria“

Приключило

11 май 2018

София

Събитие „PowerUp! Country Final in Bulgaria“

Дата:

11 май 2018, петък

Час:

16:30 - 22:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Generator , София, 47 Cherni Vrah Blvd

За контакти:

E-Mail

Организатори:

EIT InnoEnergy, Generator, Cleantech Bulgaria

За събитието

Заповядайте на PowerUp! 2018 – четвъртото издание на престижното състезание за стартъпи в сферата на чистата енергия, което се провежда в 24 страни в Централна и Източна Европа.

Състезанието е най-голямото по рода си и създава огромна възможност за иноваторите от Централна и Източна Европа за изпълнението и разработването на техните проекти и за това те да станат част от глобалния пазар.

По време на националния финал на състезанието в България ще имате възможност да се запознаете с най-добрите стартиращи компании и най-новите тенденции в сектори: енергии, умни градове, мобилност и чисти технологии.

Всеки екип ще има възможността да представи своя продукт или услуга в рамките на 4-минутни презентации пред експертно жури и публика.

Накрая само един ще спечели оспорваната надпревара. Той ще има възможността да представи страната ни на международните финали в Прага на 19-ти юни, където ще се състезава с финалистите от останалите страни-участнички за голямата награда от 30 000 евро.

В допълнение към основната награда, международният финал предвижда и финансови награди за второ и трето място (съответно € 10 000 и € 5 000). Победителите в състезанието ще имат възможността и да се включат в престижната програма Highway® на EIT InnoEnergy, която превръща идеите им в реалност. Тя предлага на предприемачите финансиране от 150 000 евро и подкрепа в развитието на техния продукт, достъп до международни потребители и пазари, както и източници на външно финансиране.

Състезанието ще завърши с награждаване на победителите и нетуъркинг коктейл за всички вас!