Retail 4.0 – Digital Transformation & Innovation Forum

Приключило

28 февруари 2018

София

Retail 4.0 – Digital Transformation & Innovation Forum

Дата:

28 февруари 2018, сряда

Час:

09:00 - 16:00

Достъп:

Такса участие

Място:

ИНТЕРПРЕД - СТЦ София, зала София, София

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Списание Enterprise

За събитието

Как ритейл индустрията се вмества във всичко това, какви са новостите и тенденциите в сегмента, какво ще се случи с реалните, физически обекти на магазините и ще остане ли офлайн пазаруването преживяване от миналото.

Какви са новостите, които трябва да следват, какво търсят клиентите и как те могат да отговорят на търсенето им? Това са част от въпросите, на които ще търсим отговор в рамките на форума „Мy Success in Retail 4.0 – дигитална трансформация и иновации в Ритейл сектора”.

Сред темите, които ще разгледаме още са:

• Новите тенденции в Ритейл трансформацията и как се променя клиентското преживяне.
ЗА ПЪРВИ ПЪТ в България представяне уникални ДАННИ от специализирано приложение GeoTrack – технология за измерване на потребителското поведение от дигиталния към физическия свят. Измерва се кои и колко потребители са разгледали конкретна дигитална брошура/ broshura.bg/ или промоция на техните клиенти, и колко от тях са посетили търговски обект. В допълнение се измерва честота на посещения и продължителност. Технологията позволява да се изпрати и нотификация към мобилното устройство на потребителя, когато влезне или излезне от конкретен търговски обект. Всичко това предоставя множество възможности, които досега не са били достъпни за ритейл сектора в България.

• „Бъдещето на модерната търговия в България“ – основни тенденции и предизвикателства.

• Добри дигитални практики от бизнеса