Решаване на стратегически бизнес казуси, Strategic Business Cases

Приключило

13 - 14 апр. 2018

София

Решаване на стратегически бизнес казуси, Strategic Business Cases

Дата:

13 - 14 апр. 2018, петък - събота

Час:

09:00 - 17:00

Достъп:

Такса участие

Място:

MDV Professional Education Ltd, Голяма учебна зала, Учебен център, София, ул. Шейново 7

За контакти:

Христина Христова, +359 887 492 126, E-Mail

За събитието

Business Essentials е серия от ускорени бизнес обучения за мениджъри и предприемачи. Тематичните модули са посветени на бизнес стратегия, маркетинг, финанси, управленско счетоводство и право за мениджъри. През март и април 2018 предстоят Advanced Masterclasses от програмата.

13 – 14 април – мастър клас „Решаване на стратегически бизнес казуси“ с преподавател Линкълн Майлс:

  • Как да създадем устойчив бизнес модел и да развием успешна бизнес стратегия?
  • Ще разгледаме интересни казуси от две основополагащи индустрии – FMCG (производство и дистрибуция на бързо-оборотни стоки) и машиностроене (производство на автомобили).
  • Участниците ще трябва да изпълнят серия от задачи за вземане на решения и да направят последваща оценка и анализ на корпоративната стратегия.
  • Заедно ще установим кои са добрите практики за практическо прилагане на стратегията в бизнес процеса и как да ги следваме.  

Работен език: английски

Курсовете са подходящи за:

Мениджъри и предприемачи, които осъзнават необходимостта непрекъснато да усъвършенстват и надграждат своите професионални познания и практически умения и търсят добре структуриран подход на преподаване. Модулите са полезни и за „новите звезди“ / „таланти“ в организациите, които притежават ентусиазъм и амбиция и много бързо трябва да разширят компетенциите си, за да се справят с предизвикателствата на по-отговорна позиция.

Преподавателите в програмата са утвърдени специалисти с дългогодишен опит в бизнеса в местни и международни организации. Те споделят реални бизнес казуси с участниците и насърчават дискусиите в клас.