Публична лекция „Следваща цел: Марс – Бас Лансдорп, CEO, Mars One“

Приключило

23 март 2018

София

Публична лекция „Следваща цел: Марс – Бас Лансдорп, CEO, Mars One“

Дата:

23 март 2018, петък

Час:

18:00 - 21:00

Достъп:

Входен билет

Място:

Sofia Event Center, София

За контакти:

E-Mail

Организатори:

фондация ELEVATE

За събитието

Марс продължава да провокира любопитството на мечтателите. Днес то вече не се изразява само в плахо и неуверено питане дали има живот на Червената планета, а във все по-засилващия се интерес към въпроса – кога земляните ще отидем там. Изявени интелектуалци-визионери, най-светли умове на науката и смели предприемачи не само мечтаят, но и си сътрудничат за реализирането на тази цел.

Бас Лансдорп, съосновател на Mars One, заедно с екипа в тази общност е от хората дръзнали да работят усилено за нейното постигане. Той пристига в София, за да сподели визията си за бъдещето ни като мултипланетарен вид. Следваща цел: Марс е събитие, което събира водещи предприемачи и учени ангажирани с тази мисия. И всички, които вярват и изпитват нетърпение по-скоро мечтите им да се превърнат в реалност.

След визитата на Сър Ричард Брансън в София, която осъществихме през 2017-та, фондация ELEVATE и Archventure имаме удоволствието да Ви представим:

Следваща цел: Марс – Бас Лансдорп, CEO, Mars One – публична лекция/Q & A session, последвана от networking + VIPs ексклузивно събитие

Публична лекция/talk на Бас Лансдорп, лидер на водещата частна инициатива от Европа (www.mars-one.com), по една от най-актуалните теми за цялото човечество, вкл. според водещи визионери като Илон Мъск, Стивън Хокинг, Бъз Олдрин и др. В момент, в който Президентът на САЩ подтиква NASA да работи усилено за изпращане на астронавти към Марс, Boeing обявява свои планове за мисия, точно 30 години след полета на втория българин в космоса, 45 години след последното стъпване на хора на Луната, дискусия в София с водещи предприемачи и учени в усилията за покоряване на един нов свят и превръщане на homo sapiens в мултипланетарен вид. Събитие за смелите, за лидерите, за компаниите trend setters, и за които всичко ‘cutting edge’ е не само интересно, а и тяхна мисия. За тези, които търсят нови знания и experiences, за себе си, своите служители, клиенти и партньори.

Специален гост – Адриана Маре, Head of Innovation, SAP Африка и Mars 100 кандидат

С подкрепата на проф. Джерард ‘т Хоофт, носител на Нобелова награда за физика.

Лекцията ще бъде последвана от networking.

VIP билетите за събитието дават достъп и до ексклузивна среща с Бас Лансдорп.