Уебинар „PRICE MANAGEMENT – софтуерни решения“

Дата:

26 януари 2021, вторник

Час:

19:30 - 20:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Online

За контакти:

Антон Костадинов, 0888250324, E-Mail

Организатори:

Седем от Седем

За събитието

Този webinar e посветен на софтуерно обезпечаване на ценовите решения. Грешките при ценообразуването и липсата на знания  ерозират печалбата и остават незабелязани. Често виждаме примери, където чудесен бизнес фалира заради неправилно управление на ценитe. Недостатъчното знание за ценообразуването и управлението на цените ерозира печалбата. Често виждаме примери, където чудесен бизнес фалира заради грешното управление на цените, а това е разочарование. Коварното на този феномен е, че в над 80% от фирмите остава незабелязан и проблемите се търсят на друго място – мениджмънт, клиентите, пазара и т.н.

Голям брой фирми от всеки бранш имат затруднения при формирането на цените си – не калкулират адекватно себестойност – оставят пари на масата или дават неадекватни цени, страхуват се да предприемат необходимите действия и т.н. Данни от проучване на Simon Kucher & partners са красноречиви:

– над 30% от фирмите не могат да формират коректно цените си;

– при над 40% от фирмите вътрешните процеси по ценообразуване не са наред;

– само 20% оценяват правилно стойността, която предлагат;

– по-малко от 10% от фирмите цените се оптимизират;

– по-малко от 1% от фирмите се справят както трябва.

 

Първата част на webinar-a ще бъде посветена на ползите, които имате от дигитализиране на ценообразуването си, а втората ще бъде демонстрация на новото приложение за управление на разходи и цени – ProfitLine.

Очакваме ви!