Презентация на водещите милански модни академии NABA & Domus Academy

Приключило

22 март 2018

Пловдив

Презентация на водещите милански модни академии NABA & Domus Academy

Дата:

22 март 2018, четвъртък

Час:

18:30

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

хотел "Тримонциум", Пловдив

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Sky Lines

За събитието

Две от водещите академии за мода и дизайн в Милано – NABA (Nuova Accademia di Belle Arti) и DOMUS ACADEMY организират информационни срещи с бъдещи дизайнери. Събитието ще се проведе на 22 март, 18:30 часа, хотел „Тримонциум“ в Пловдив.

Кои са NABA и DOMUS ACADEMY?  Академиите са част от Galileo Global Education– международна мрежа от  академии и университети, с фокус върху първокласно образование в сферите приложни изкуства, дизайн, комуникации и мениджмънт.  Имат тесни връзки с индустрията и предоставят възможност на възпитаниците да навлязат уверено на професионалния пазар – в рамките на една година след дипломирането си 80% от тях намират своята реализация.

Бакалавърските и магистърски програми на академиите са акредитирани от министерство на образованието в Италия.

Партньори на академиите са някои от най-емблематичните италиански и международни компании – Maserati, Motorola, Swarovski, Versace, Bayer, P&G, Adidas, Fiat, Tommy Hilfiger, BMW Design, De Beers, Trussardi и много други.

Презентациите ще представят двете академии, разнообразието от образователни програми, възможностите за кариерно развитие и стипендии.

За кандидатите, които се интересуват от  бакалавърски програми с креативна насоченост в NABA, ще се проведе специализиран творчески семинар,  с начален час 14:30 ч. в Пловдив.

Водещ ще бъде Roberto Clemente (Роберто Клементе)  – преподавател в бакалавърски и магистърски програми в NABA във факултетите по дизайн и комуникация. Целта на семинара е участниците да се запознаят с подхода на обучение в академията и да разгледат интересни теми от творческия процес при взимането на решения в креативния сектор.

Таксите за бакалавърските програми в NABA се формират на база семейни доходи, като повечето български студенти плащат по около 6000 евро на година – близо три пъти по-малко от пълния размер. Неизменна част от обучението са реалните проекти, над които студентите работят.

Научете повече за NABA и DOMUS ACADEMY и всички възможности, които предлагат!