Презентация на тема „Възможности за бизнес с Португалия“

Приключило

11 май 2018

София

Дата:

11 май 2018, петък

Час:

10:00 - 12:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

сградата на Българската търговско-промишлена палата, ет.1 , зала А, София, ул. „Искър"9

За контакти:

02 8117 494, 8117 489, E-Mail

За събитието

Българската търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви информира, че съвместно с Българо – португалската търговска камара и Посолството на Португалия в София организира презентация на тема „Възможности за бизнес с Португалия“.

В събитието ще вземе участие и кметът на гр. Санта Мария да Фейра, Португалия. Регионът на община Санта Мария да Фейра включва около 15 000 фирми, като в световен мащаб е основен център за обработка на корк. Основната продукция включва: тапи за винопроизводство, листове от корк за шумо- и термоизолация, подови настилки за строителството. Друг важен за региона сектор е обувната промишленост. Произвеждат се висококачествени мъжки, дамски и детски обувки със собствен дизайн и концепция, ръчна изработка. Добре развити са икономическите сектори – строителство, автомобилна индустрия, мебелна индустрия, металургия и електромеханика.

В продължение на гореспоменатата информация, отправяме покана към заинтересованите компании да вземат участие в презентацията. За целта е необходимо предварително потвърждение чрез изпращане на попълнена регистрационна форма на e-mail: m.markova@bcci.bg.

Краен срок за потвърждение: 10 май 2018г. /четвъртък/.

Работният език на събитието е английски.

Допълнителна информация: БТПП, дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“

e-mail: m.markova@bcci.bg, тел.: 02 8117 494, 8117 489.