Презентация на тема „Швейцарско образование по хотелиерство и туризъм в Испания“ във Варна

Приключило

28 ноември 2017

Варна

Презентация на тема „Швейцарско образование по хотелиерство и туризъм в Испания“ във Варна

Дата:

28 ноември 2017, вторник

Час:

18:30

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

хотел "Голдън Тюлип", Варна, бул. „Христо Ботев“ 3а

За контакти:

Антония Божинова, (+359 2) 987 99 58, E-Mail

Организатори:

Sky Lines Ltd.

За събитието

Les Roches Marbella International School е една от водещите институции за обучение по хотелски мениджмънт и туризъм, официален университетски клон на Les Roches Швейцария. Кампусът на учебното заведение в Испания се намира в един от най-привлекателните  курорти на Средиземно море – Марбея, популярен като перлата на европейския луксозен туризъм!

За първи път тази година представители на Les Roches Marbella ще гостуват в София и Варна, за да се срещнат с българските студенти и да представят своите програми за обучение на английски език.

В класацията на QS World University от 2017 Les Roches  се нарежда на 4-то място сред първите 50 висши учебни заведения по хотелиерство в света, на 2-ро място за репутация сред работодателите и на 5-то място за висока академична репутация.

В Les Roches Marbella можете да изузчавате програмата Bachelor of Business Administration in Global Hospitality Management  с възможност за специализация в сферите:

·         Hospitality Entrepreneurship

·         Digital Marketing Strategies

·         Resort Development and Management

·         Hotel Financial Performance Management

Колежът предлага и следдипломна квалификация на магистърско ниво в следните направления :

Postgraduate Intensive Diploma in International Hotel Management
Postgraduate Diploma in Marketing Management for Luxury Tourism
Postgraduate Diploma in International Hotel Management – Executive Program

Освен солидна академична подготовка, Les Roches Marbella осигурява и възможности за професионален стаж  по време на следването (4-6 месеца). В зависимост от избраната програма студентите могат да прекарат от 1 до 3 работни практики в различни краища на света, а партньори на учебното заведение в програмите за стаж са едни от най-престижните хотелски вериги като Fairmont, Hyatt, Radisson Blu, Hilton, Kempinski, Ritz-Carlton и др.

Повече за предимствата на обучението по хотелски мениджмънт и туризъм в Испания, ще научите лично от представителите на Les Roches Marbella Intenational School на 28.11 във Варна!

Входът за събитието е безплатен.