Презентация на най-големия частен университет в Европа – Universita Cattolica del Sacro Cuore

Приключило

14 ноември 2017

София

Презентация на най-големия частен университет в Европа – Universita Cattolica del Sacro Cuore

Дата:

14 ноември 2017, вторник

Час:

18:30

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Хотел Маринела, София

За контакти:

Антония Божинова, (+359 2) 987 99 58, E-Mail

Организатори:

Скай Лайнс България

За събитието

Най-големият частен университет в Европа и един от най-престижните за обучение по бизнес, мениджмънт и международни отношения – Università Cattolica del Sacro Cuorе  кани българските кандидат-студенти на своята презентация в София на 14 ноември, от 18:30 ч. в х-л „Маринела“ (бивш „Кемпински“).

Елитната школа заема  челна позиция за професионална реализация на завършилите студенти в Италия и се нарежда сред 500-те университета с най-всеобхватни програми в света. В UCSC се обучават над 40 000 студенти, а преподавателският колектив включва 1400 професори.

Университетът  предлага множество бакалавърски и магистърски програми, както и едногодишни специализации на италиански и английски език.В кампусите на UCSC в Милано, Рим, Бреша, Пиаченца, Кремона и Кампобасо, освен специалности в сферата на бизнеса, мениджмънта и международните отношения, можете да изучавате програми и в областта на медицината, правото, социалните и хуманитарни науки.

Сред именитите възпитаници на Università Cattolica del Sacro Cuore са бившият председател на Европейската Комисия Романо ПРОДИ, бившият главен  изпълнителен директор на „Дукати” Габриел дел ТОРЧИО и основателят на италианската петролна компания „ЕНИ” Енрико МАТЕЙ.

Таксите за обучение в Италия се определят на база семейни доходи. Редовните такси в Università Cattolica del Sacro Cuore варират между EUR 3 500 и EUR 8 900, като повечето български студенти заплащат минималната сума. Държавата също осигурява възможности за допълнителна финансова помощ и стипендии, които могат да покрият не само таксата за обучение, но и част от разходите за настаняване и издръжка.

Заповядайте на 14 ноември от 18:30 ч. в х-л „Маринела“ (бивш „Кемпински“) , за да се срещнете с представител на учебното заведение и да зададете лично въпросите, които ви вълнуват!