Презентация „Мога ли да стана програмист?“

Дата:

9 септември 2017, събота

Час:

15:00 - 16:30

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Международна компютърна академия IT STEP, етаж7, София, бул. Александър Стамболийски 55

За контакти:

E-Mail

За събитието

В последните години програмистите са сред най-търсените специалисти както в България, така и по целия свят. Освен това средната заплата в сектора е изключително висока. Това е причина много хора да желаят да се реализират или преквалифицират в сферата.

И Вие сте един от тях и се чудите дали да направите крачката към кариера на програмист? Често си задавате въпросите: “Мога ли да се науча да програмирам”, “За мен ли е?” и “От къде да започна?”?

Каним Ви на безплатната презентация “Мога ли да стана програмист?”, която ще се проведе на 9-ти септември (събота) от 15:00ч. в Международна компютърна академия IT STEP, бул. Александър Стамболийски 55, етаж 7. На събитието ще научите повече за професията на програмистите и за кого е подходяща тя. Също така ще разберете повече за възможностите за развитие в сферата, както и за алтернативите да стартирате обучението си по разработка на софтуер.

Лектор на събитието ще бъде Андрей Николов, управител на Международна компютърна академия IT STEP в България. Събитието ще се проведе на английски език.

Регистрирайте се тук.

Очакваме Ви!