Конгрес „Превенция от корозия (Corrosion Prevention Balkans)”

Приключило

28 - 29 юни 2018

Пловдив

Дата:

28 - 29 юни 2018, четвъртък - петък

Час:

09:30 - 18:00

Достъп:

Свържете се с организаторите

Място:

Империал Хотел - Пловдив, хотел, Пловдив, ул. Лев Толстой 6 / ул. Арх. Камен Петков 1А

Материали:

Изтегли Брошура

За контакти:

Таня Булдеева, 032/512905, 0886/793172, E-Mail

Организатори:

Виа Експо ООД

За събитието

Предстоящият международен форум Corrosion Prevention Balkans ще се проведе на 28 и 29 юни в Пловдив, хотел Империал. Той ще обедини конферентна и изложбена част.

Конференцията:

Участие ще вземат експерти от: Международен съвет по корозия, Федерален институт на Германия за изследване и тестване на материали, Технопарк Кралупи Чехия, Полско дружество по корозия, Австрийски изследователски институт по химия и технологии  – OFI , PA-EL d.o.o Хърватия, Оргахим, Бласт Инженеринг, Cathodic Corrosion Control Великобритания; др.

Актуални теми:  – Онлайн мониторинг на корозията чрез нов електрохимичен измервателен уред; – Съвременни международни стандарти и разпоредби за корозионна защита; – Освобождаване на тежки метали от сплави, използвани в питейната вода: Как да тествате и оценявате материалите? ; – Материали и услуги за катодна защита;  – Корозия на тръбопроводи и резервоари за суров нефт; – Покрития от метални сплави върху стомана; – Антикорозионни системи и защитни покрития; др.

Сред изложителите ще бъдат – Оргахим, Бласт Инженеринг, Денеб Инвест, МГ Аноди Интернешънъл, Фертан България, КЗУ Консорциум Холдинг, IPS, Енерик и др. Ще бъдат представени решения за индустриални антикорозионни покрития, пясъкоструйно оборудване, компресори и изсушители, камери за дробеструйно почистване на метални конструкции, камери за боядисване, катодна защита и др.

Как можете да използвате информацията в полза на своята дейност?

  • Ще научите как можете да удължите живота на конструкциите, съоръженията и продуктите си и намалите разходите им за поддръжка
  • Ще се запознаете с водещи специалисти от 10 държави (Австрия, Белгия, България, Великобритания, Германия, Гърция, Италия, Полша, Чехия и Хърватия), с международни и български методи, материали и оборудване за превенция от корозия, нови технологии
  • Ще се срещнете с потенциални бизнес партньори