Представяне на Виенската бизнес агенция

Приключило

25 юни 2018

София

Представяне на Виенската бизнес агенция

Дата:

25 юни 2018, понеделник

Час:

15:00

Достъп:

Свържете се с организаторите

Място:

ул. Париж 1, София

За контакти:

E-Mail

За събитието

На 25 юни, по покана на Столична агенция за инвестиции, ще се състои представяне на Виенската бизнес агенция (Vienna Business Agency). Г-жа Сабине Олер, директор Международно бизнес развитие във Vienna Business Agency ще представи възможности за развитие на бизнес в австрийската столица.

Срещата е подходяща за столични предприемачи с интерес към австрийския пазар.

 

Работният език на срещата ще бъде английски.

 

 

Виенска бизнес агенция

Виенската бизнес агенция активно подкрепя развитието на национални и международни компании от различни индустрии в австрийската столица вече над 30 години чрез управление на парични субсидии, недвижими имоти и консултации. С дейностите си, агенцията развива Виена като конкурентна бизнес дестинация в Европа и като стимулираща среда за нови компании, като в същото време постоянно подпомага растежа на съществуващите бизнеси в града. Vienna Business Agency предлага финансова подкрепа на фирмите чрез свой фонд, урежда въпроси с недвижимо имущество, офис и жилищно настаняване, предлага постоянна безвъзмездна помощ със съвети и консултиране

В Агенцията работят над 160 души, а Международният отдел се състои от 11 души, които говорят 15 езика и работят, за да осигурят съвети и лесна адаптация на чуждите фирми, които са избрали да се позиционират във Виена. Екипът на организацията работи за промотирането на града извън страната и подпомагат чужденците, избрали Виена за работа и живот, да се ориентират по-лесно в местната среда. Останалите отдели в организацията работят профилирано по помощ за стартъпи или развитие в конкретни индустрии – креативни, научна дейност, технологии и др.