Дискусия „Предизвикай себе си с Виктор Фачев“

Приключило

19 февруари 2019

София

Дискусия „Предизвикай себе си с Виктор Фачев“

Дата:

19 февруари 2019, вторник

Час:

18:30 - 20:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

НЛП България, София, ул. Орфей №5

Връзки:

Фейсбук

За контакти:

0886 780900, E-Mail

Организатори:

НЛП България

За събитието

 

КАК ДА СЕ ПОДГОТВИМ ЗА ИНТЕРВЮ ЗА РАБОТА

Независимо дали сте в началото на кариерата си или ви предстои да промените ролята си след дългогодишен опит, има важни стъпки пред, по време и след интервюто, които да обмислите.
Заповядайте, за да обсъдим:

– как да изберем ролята и компанията, за която да кандидатсваме и как да се подготвим за тях
– как да оформим документите си
– различни средства за подбор и как да подходим към тях
– гледната точка на работодателя: от специалиста подбор до началника на бъдещия ви ръководител
– какво да направим след интервюто

Всички са добре дошли на срещата, особено хора в началото на своя кариерен път. Заповядайте, ще се радвам да ви разкажа и няколко лични истории от своя опит като кандидат.

Виктор Фачев е Директор „Човешки ресурси“ на „Kaufland България“ от октомври 2017 г. Той има над 10 години професионален опит в управлението на човешките ресурси в сферата на бързооборотните стоки, фармацевтичната, IT и аутсорсинг индустрията. Преди да заеме позицията си в „Kaufland България“ е бил мениджър „Човешки ресурси“ на Sanofi за Югоизточна и Централна Европа. Под негово ръководство компанията печели и наградата за HR проект на годината на Българска асоциация за управление на хора. Богатият професионален опит на Виктор Фачев включва и работата му за Hewlett- Packard в София и Пало Алто. Образованието си Виктор Фачев получава в Lauder Business School – Vienna International College, където завършва със специалност „Международен маркетинг и мениджмънт“. Преди това е учил в Американския колеж в София.