Конференция: „Ползите и приложенията на коучинга – като кариера“

Приключило

26 септември 2019

София

Конференция: „Ползите и приложенията на коучинга – като кариера“

Дата:

26 септември 2019, четвъртък

Час:

10:00 - 16:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

INTERPRED WTC , София, Sofia 36, Dragan Tzankov

Връзки:

Фейсбук

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Noble-Manhattan Bulgaria

За събитието

На 26ти септември 2019 ще се проведе конференцията Scale-Up Your Career – Ускори Кариерата си с Нас, и на която Noble Manhattan Coaching Bulgaria има удоволствието да бъде партньор.
Кога: 10 ч – 16 ч
Къде: Интерпред – СТЦ София
Можете да се запише за конференцията напълно безплатно
тук >>> http://bit.ly/2WUIeDX

По време на конференцията, можете да се включите и в нашия интерактивен уъркшоп, воден от Катрин Прентис, AMC (IAPC&M), на тема „Ползите и Приложенията на Коучинга Като Кариера“

За кого е тази конференция?
Ако търсиш кариерна промяна или скок, ако вярваш, че можеш да постигнеш повече в кариерата си – това събитие е за теб!Ние ти помагаме да издигнеш кариерата си на по-високо ниво и те срещаме с компании, които ти предлагат тъкмо това!
Scale Up Your Career е конференция за хора с опит, които искат да издигнат кариерата си на ново ниво. По време на конференцията те могат да видят на практика работата на компаниите, да си сверят часовника и да получат практически умения и знание за управление на кариерата, достъпни безплатно само веднъж в годината, по време на Scale Up Your Career.

Какво ти предлагаме:
Интерактивни работилници за кариерно (пре)ориентиране, създаване на творческо СV, управление на взаимоотношенията с работодателите
Работилници с казуси, даващи възможност за запознаване с естеството на работа в компаниите и директно преживяване на основни елементи от нея
Среща с компании от различни сектори
Възможност за кариерно ориентиране на място чрезавторски интерактивни игри
Възможност за преференциално участие в уникалната за България програма “Кариерата, която обичам”

Ползите и приложенията на коучинга – като кариера:
На тази интерактивна работилница ще откриеш основите на коучинга. Ще разбереш какво предоставя коучинг кариерата, какви доходи може да очаква един професионален коуч, къде са горещите ниши за разгръщане на коучинг кариера. Ще чуеш за възможностите за коучинг обучение и ще преживееш коучинг „в действие“.

Катрин Прентис, AMC (IAPC&M) е първият в България Акредитиран Мастър Коуч и сред първите в Източна Европа.
Изиграла е неимоверна роля за изграждането на професионалната коучинг общност в България и страните на Балканския регион.
Като Управляващ Директор на Катедра Коучинг Обучение към Ноубъл Манхатан Коучинг за България и Балканите е допринесла за изграждането на стотици успешни професионални коучъри у нас и държавите на Централна и Източна Европа.
Ето защо няма по-подходящ лектор от Катрин да ви въведе в света на коучинга като кариера.

Можете да се запише за конференцията напълно безплатно
тук >>> http://bit.ly/2WUIeDX

Scale Up Your Career ще събере на едно място всичко, което ти е необходимо, за да направиш следващия голям скок в професионалното си развитие и то напълно безплатно!
Време е да се впуснеш в приключението „Мисия-моята нова кариера“!

Разгледайте програмата на конференцията тук: http://scaleupyourcareer.com/programa