Подготвителен курс Professional Scrum Product Owner Certification

Приключило

25 - 26 мар. 2019

София

Подготвителен курс Professional Scrum Product Owner Certification

Дата:

25 - 26 мар. 2019, понеделник - вторник

Час:

09:00 - 17:00

Достъп:

Такса участие

Място:

ИНТЕРПРЕД – СТЦ София, София, бул. Драган Цанков 36

За контакти:

Проджекта, 0888102729, E-Mail

Организатори:

Проджекта

За събитието

Удобен начин за получаване на престижния сертификат Professional Scrum Product Owner™ (PSPO I) на Scrum.org – само след 2 дни присъствено обучение в София. След курса всеки може да премине изпит през интернет в удобно време (изпитът струва $200 и се поръчва директно на Scrum.org).

След успешен изпит ще получите безсрочен сетрификат и Вашето име ще бъде включено завинаги в списъка на сертифицираните лица. Сертификационните програми на Scrum.org са изключително престижни и се развиват изключително динамично, като до момента сертификати са получили повече от 255 000 човека от цял свят.

Обучение, организирано от водеща фирма в подготовката и сертифицирането по гъвкави (agile) методологии, със стотици успешни сертификации.

Изключително опитен лектор с богат практически опит, сертифицирал над 70 човека по програмите на Scrum.org, с близо 100% успех на изпита.

Обучение, насочено с лазерна точност към подготовката за изпита. След обучението ще имате сигурност и увереност за успешното му полагане.

Упражняване с тестови въпроси по време на обучението, които са изключително близки до реалните изпитни въпроси.

Изгодни финансови условия. За да ползвате отстъпка е достатъчно да изпратите вашата заявка в посочения срок (не е необходимо да плащате веднага).

Водещ на обучението: Stavros Stavru, Ph.D.
Ставрос Ставру е Agile/Scrum обучител, коуч и консултант, с богат и актуален практически опит. Има бакалавърска степен по информатика, магистърска степен по бизнес администрация и докторска степен, свързана с гъвкавите методологии. Носител е на наградата Джон Атанасов на президента на Република България за лични постижения в сферата на информатиката и информационните технологии. Сертифицирал е Scrum Masters и Scrum Product Owners за Adidas и е участвал като консултант в трансформацията на Adidas към различни гъвкави подходи.

Автор е на оригинални техники и игри, разработени в контекста на agile software development, които могат да се използват за развитие на agile идеология в рамките на екип, отдел, организация и други (www.agify.me).
Ставрос има много богат опит в практическата работа, консултирането и обучението по Agile методологии, както и в разработването на софтуер. Основните области, в които работи, са:

Agile development
Scrum
Lean development and Kanban
Extreme programming
Agile tools (Atlassian Jira Agile, Bamboo, Fisheye, Crucible, Clover и други)

Обучил е стотици професионалисти по гъвкави (agile) методологии, включително над 70 успешно сертифицирани по програмите на Scrum.org.