Откриване на учебната година на Американския университет в България

Приключило

6 септември 2017

Благоевград

Откриване на учебната година на Американския университет в България

Дата:

6 септември 2017, сряда

Час:

18:00

Достъп:

Само с покана

Място:

Американски университет в България, кампус „Скаптопара“, Благоевград, ул. Свобода Бъчварова 12,

За контакти:

E-Mail

За събитието

Стартът на новата учебна година на Американския университет в България ще бъде даден от президента Росен Плевнелиев, който ще представлява университета в ролята си на специален посланик през идните месеци.

На 6 септември от 18.00 ч. в кампус „Скаптопара“ на АУБ в Благоевград, президентът ще приветства близо 1000-та студенти от около 40 държави и ще им пожелае успех.

За 27-ма поредна година талантливи студенти от цял свят избират университета, за да получат американско образование на световно ниво и диплома, призната в цял свят.

Представители на медиите са поканени на събитието. Те могат да се свържат с Албена Кехайова на 0888 801748 или akehayova@aubg.edu за организационни подробности и съдействие за транспорт.

Публикувано на 05 септември

Тази година е специална за АУБ – един от най-успешните български президенти, г-н Росен Плевнелиев, поема ролята на специален посланик  на университета. Президентът Плевнелиев и президентът на АУБ д-р Стивън Съливан ще работят съвместно, за да превърнат България в желана образователна дестинация, привличаща отлични студенти и преподаватели от най-висока класа от цял свят.

Публикувано на 05 септември