Открит урок „Photoshop – трикове за начинаещи“

Приключило

11 септември 2017

София

Открит урок „Photoshop – трикове за начинаещи“

Дата:

11 септември 2017, понеделник

Час:

19:00 - 20:30

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Международна компютърна академия IT STEP, етаж 7, София, бул. Александър Стамболийски 55

За контакти:

E-Mail

За събитието

В днешно време дигиталната обработка на изображения е изключително полезно умение, независимо дали Ви е необходима за работа или просто за забавление. А ако искате да се занимавате професионално с дизайн, е ключово да можете да работите с графични редактори, най-популярният от които е Photoshop.

Каним всички, които искат тепърва да се развиват в сферата на дизайна и да пренесат страстта си към рисуването и фотографията на по-високо ниво, на безплатния открит урок “Photoshop – трикове за начинаещи”. Събитието ще се проведе на 11-ти септември (понеделник) от 19:00ч. на бул. Александър Стамболийски 55, етаж 7. По време на събитието ще направите първите си стъпки с графичния редактор и ще тествате някои интересни трикове за обработка на изображения.

Какво ще се случи по време на уъркшопа:

– Ще разгледате интерфейса и основните инструменти във Photoshop

– Ще научите за някои основни похвати в дигиталната обработка на изображения.

– Ще имате възможността да тествате някой бързи и достъпни трикове.

Лектор на открития урок ще бъде Моника Писарова – графичен дизайнер, съосновател на дизайнерско студио „Kontur Creative“ и преподавател в направление „Компютърна графика и дизайн“ в IT STEP.

А ако след събитието искате да научите повече за възможностите си за развитие и обучение в сферата на дизайна в IT STEP, ще можете да разговаряте с консултант от академията.

Регистрирайте се тук.

Местата са ограничени!

Очакваме Ви!