Обучение „Стани Crowdfunding гуру: Обучение за набиране на средства“

Приключило

2 февруари 2019

Пловдив

Обучение „Стани Crowdfunding гуру: Обучение за набиране на средства“

Дата:

2 февруари 2019, събота

Час:

10:00 - 16:00

Достъп:

Входен билет

Място:

Limacon Event Center, Пловдив, бул. Марица 154 А, 4000

Връзки:

FB

За контакти:

0889989703, E-Mail

Организатори:

Backersway

За събитието

ОБУЧЕНИЕ ЗА ХОРА ОТ ТВОРЧЕСКАТА И ФЕСТИВАЛНА ИНДУСТРИЯ

Записване: http://bit.ly/crowdfundingobuchenie

Ти си артист, фрийлансър, човек на изкуството? Или пък си креативен и имаш страхотна идея за нов фестивал, концерт? Или си открил нов талант, който има нужда от валидиране или финансиране, за да стигне до повече хора? Ако отговорът е “ДА”, бъди сигурен, че това обучение е за теб.

Crowdfunding-a е мощно оръжие, което помага на обикновени хора да споделят креативните си идеи и да спечелят поддръжници от цял свят, да валидират и да съберат необходимите средства, за да осъществят своя проект.
Всичко това на пръв поглед изглежда лесно, но без необходимите знания и ноу-хау е непостижимо. ТОВА Е И ПРИЧИНАТА ДА НАПРАВИМ ТОЗИ МАСТЪР КЛАС специално за теб!

С наша помощ ще научиш как да планираш всичко – от идеята до реализацията й. Стъпка по стъпка с ясни и точни примери, които да дадат нагледна представа как една crowdfunding кампания може да бъде доведена до успех!

Не губи време и заяви своето място още сега! Дай път на идеите си!

Limacon Event Center като организатор на този мастър клас е поканил един от малкото crowdfunding експерти в България с над 50 проведени обучения на тази тема в България и чужбина. Това е Инна Бояджиева.

Инна е crowdfunding експерт. Основател е на crowdfunding креативната агенция “Backersway”, съосновател на месечните нетуъркинг събития Leaders.INFLUENCE.You. и член на Forbes Woman Society. Инна има над 50 проведени обучения на тема Crowdfunding и бизнес. Участвала е като ментор и трейнър в най-различни стартъп формати. Нейната мисия е да свързва талантливи предприемачи с хора, готови да инвестират.

https://www.linkedin.com/in/iboyadzhieva/
https://www.facebook.com/goinna.crowdfunding/
https://www.instagram.com/inna_crowdfunding/

Нейн помощник ще бъде Людмил Васев. Той има дългогодишен опит в рекламата и дигиталния маркетинг като част от екипа на дигитална агенция “e-act creative digits”, в която е работил за едни от най-големите брандове в България и света. Съосновател е на фондация “ББУ”, която помага на стартиращите в бизнеса и насърчава предприемачеството. От 2016 г. работи по популяризирането и налагането на crowdfunding-a в България и региона през бранда “Backersway” заедно с Инна Бояджиева.

https://www.linkedin.com/in/liudmil-vassev-591a3827/
https://www.facebook.com/vassev.liudmil

Crowdfunding, маркетинг и реклама, до тук добре. Чакаме и теб с твоята идея и почваме. Точно на 2-ри февруари от 10 до 16:00 ч. в най-якото място Limacon, в сърцето на Пловдив.

Обучението е подготвено така само за ден да получиш всичко, което един crowdfunding гуру знае и затова теорията е само 40% от времето, а останалите 60% са отредени за практика. Hands on! Носи си компютър или таблет, за да може да провериш и тестваш всичко!

Всичко звучи страхотно, нали? Или може би си мислиш, че това го има в интернет. И ще бъдеш прав – много хора са опитвали, но не всички са успели.

Ние обаче ще минем заедно през всичко стъпка по стъпка, ще отбележим всички важни моменти и действия, които трябва да бъдат извървени преди стартирането на една истинска crowdfunding кампания и ще съставим 3-месечна програма, чиято цел ще бъде само една – да направиш своята кампания по-най-добрия начин!

Ще разбереш коя платформа е най-подходяща за твоя проект и какви са нейните специфики. А накрая всеки ще получи персонален сертификат за CROWDFUNDING ГУРУ.

Но това не е всичко! Ние знаем, че за да си успешен, не трябва да спираш да учиш. Затова всеки участник ще получи линк към допълнителни ресурси и материали и специален код за отстъпка за всички обучения на Инна Бояджиева през 2019 година.

Така че не губи време, а натисни бутона и купи своето място още сега на EARLY BIRD цена. Твоята идея има нужда от малко помощ, за да стане реален проект.

ЦЕНИ:

Early bird до 31.12.2018.: 79 лв.
Regular: 100 лв.
Двоен билет: 150 лв.
* Посочените цени са без ДДС

ЗА ЗАПИСВАНЕ: http://bit.ly/crowdfundingobuchenie

______________

Backersway
Backersway е краудфъндинг криейтив агенция, която разбира онлайн бизнеса, поведението на потребителите и ключовите елементи, необходими, за да ви помогнат да скалирате вашия бизнес.

https://www.facebook.com/Backersway
http://backersway.com/

Ако имаш нужда от още информация или имаш въпрос, не се притеснявай да се свържеш с нас.
тел: 0889989703
e-mail: welcome@limacon.bg

Не губи време и купи билети още сега!
____________________________
СНИМКИ ОТ ПРЕДИШНИ СЪБИТИЯ + ПРОГРАМА

Програма:

09:30 – 10:00 Регистрация
10:00 – 12:00 Сесия I
12:00 – 12:30 Обяд
12:30 – 14:00 Сесия II
14:00 – 14:15 Кафе пауза
14:15 – 16:00 Сесия III

София, Puzl – Workshop: Crowdfunding с Indiegogo

https://www.facebook.com/pg/bbufoundation/photos/?tab=album&album_id=1453770831354883

София, Betahaus – Workshop: Crowdfunding с Indiegogo

https://www.facebook.com/pg/bbufoundation/photos/?tab=album&album_id=1453729584692341

Пловдив, Отсреща – Workshop: Crowdfunding с Indiegogo

https://www.facebook.com/pg/bbufoundation/photos/?tab=album&album_id=1453655201366446

Стара Загора, ZaraLab – Workshop: Crowdfunding с Indiegogo

https://www.facebook.com/pg/bbufoundation/photos/?tab=album&album_id=1453383221393644

Русе, Startup Factory – Workshop: Crowdfunding с Indiegogo

https://www.facebook.com/pg/bbufoundation/photos/?tab=album&album_id=1280685955330039

Велико Търново, Национален Военен Университет – Workshop: Финансиране на проекти с Indiegogo

https://www.facebook.com/pg/bbufoundation/photos/?tab=album&album_id=1280677095330925