Обучение „Сливания и придобивания на фирми – какво трябва да знаем?“

Приключило

12 януари 2021

Online

Обучение „Сливания и придобивания на фирми – какво трябва да знаем?“

Дата:

12 януари 2021, вторник

Час:

10:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Online

За контакти:

Христина Каспарян, E-Mail

За събитието

Център за външноикономическо сътрудничество към Българска стопанска камара, Enterprise Europe Network има удоволствието да Ви покани на онлайн обучение на тема

Сливания и придобивания на фирми – какво трябва да знаем?

Онлайн обучението ще се проведе на 12.01.2021 г. от 10:00 до 14:00 часа, като линк за събитието ще бъде предоставен допълнително на регистрираните участници.

Във време на кризи бизнесът преминава през различни етапи на трансформация, сред които особено важни са сливанията и придобиванията на фирми. Това е причината да подготвим за българския бизнес онлайн обучение на тази тема. По време на онлайн обучението ще преминем през всички етапи, през които трябва да премине един собственик, когато реши да намери купувач за своя бизнес. Фокусът ще бъде върху продажбата на действащи бизнеси, а не върху активи. Опитът, който ще бъде споделен, е на база на средата и сделките, които се случват в България и то основно с компании, собственост на български предприемачи, а не на мултинационални гиганти. Онлайн обучението ще предложи информация и за тези от вас, които имат желание да разраснат бизнеса си и да придобият свой конкурент.

В това онлайн обучение Калоян Кирилов, автор на книгата „Как да продам фирмата си?“, ще представи някои важни аспекти за сливанията и придобиванията на фирми.

За лектора:

Гост-лектор на онлайн обучението ще бъде Калоян Кирилов, предприемач с около 20 години опит. Завършва MBA с пълна стипендия в GVSU, САЩ, където работи за американската агенция за малък и среден бизнес и за Merrill Lynch. След завръщането си в България работи за кратко в банковата сфера и през 2005г основава Synergy Group като компания за сливания и придобивания. Участва в редица сделки по продажба на фирми или управленско консултиране. Също така през последните пет години разработва и два свои старт-ъпа. Това му позволява да мисли не само като консултант, а и като предприемач.

Участието в онлайн обучението е платено – таксата е в размер на 50 лв с ДДС.

Таксата включва участието в онлайн обучението и получаването на книгата „Как да продам фирмата си?“. Изисква се регистрация с попълване на регистрационна форма.

Регистрации се приемат до 10 януари 2021г. Книгата ще бъде изпратена с куриер след потвърдено плащане до посочения от Вас адрес за ваша сметка.

За контакти: Христина Каспарян, ierc2@bia-bg.com.

Местата са ограничени!

Плащането за онлайн обучението може да направите по банков път по сметката на:

Българска стопанска камара
Банка ДСК
София, Клон “Калоян”
IBAN: BG61STSA93000021609234
BIC КОД: STSABGSF

Такса семинар „Сливания и придобивания на фирми – какво трябва да знаем?”

Публикувано на 25 декември